GANDIM

Cine sunt invitații mei la cursul pentru bloggeri începători

Când adormi pe banca facultății la cursul la care prezența e obligatorie, ce visezi?

Sau când privești în gol în timpul ședinței de la birou, la ce te gândești?

Presupun că nu la traficul infernal de la 8-9 dimineata si nici coada de la supermarket de la 9 seara. Visezi că postezi selfieuri de pe o plajă cu nisip alb, visezi mii de likeuri si de comentarii la un live pe Facebook de pe alt continent, într-un costum de baie super cool pe care ești, evident, plătit să îl porți. În acest vis frumos, ești la o ședință foto și ai făcut o pauză ca să îți saluți fanii, pardon, cititorii.

Toți ne dorim asta. E ok să recunoaștem. Iar când vedem bloggeri că ne salută pe Facebook de la o ședință foto sau în drum spre o lansare de produs pe care ne imaginăm că îl vor primi cadou ne gândim: “Vreau și eu asta!”

Ei bine, poți și tu asta. Doar că până acolo ai de muncit. Dacă ai deja un domeniu online, felicitări! Ai parcus 0,01% din drumul spre succes. Restul de 99,99% sunt treziri la prima oră, bani investiți în branding, în site, cursuri, scris și editat poze sau video ziua și noaptea.

 

Care e totuși drumul cel mai scurt spre succes?

O strategie, multă consecvență, muncă și inspirație. Pe 29 iunie, la cursul meu dedicat bloggerilor începători, parcurgem împreună drumul de la teorie la practică, de la vis la realitate. Voi prezenta perspectiva mea, ca blogger lansat in 2005, relansat în 2016, implicat în ,mai multe proiecte editoriale și zeci de campanii de publicitate.

Alături de mine vor fi doi invitați speciali:

Ioana Dumitrache, premiata de 4 ori la Digital Divas, una din cele mai de succes bloggerite si vloggerite de beauty din Romania.

și

Dan Cruceru, jurnalist cu o experienta de 12 ani in televiziune, fost prezentator TV si actualmente realizator al rubricii Taticool de la Vorbeste lumea, ProTV. De un an si jumatate este blogger fulltime la www.taticool.eu. Cand nu se ocupa de cresterea fetitei lui, Sophia, sau de blog, Dan are grija sa aiba cele mai bune produse in magazinul sau, Taticool Shop.

Ei vin pregătiți să împărtășească din experiența lor: cum alegi subiectele despre care să scrii, ce conținut ți se potrivește, cum să îți creezi propriul stil de blogging, cum să reacționezi când cineva te critică.

Mulțumesc partenerului meu, Marcomm Pills School, și brandurilor care ne sunt alături ca experiența cursului să fie cât mai interesant: Yves Rocher, Betty Ice și Medihelp. Participanții vor face reviewuri la diverse produse și servicii, pe brieful de la client, primit pe loc! Să vedem cum e cu practica, nu doar cu teoria. Se anunță un curs foarte interesant. Dacă vreți să vă înscrieți, mai sunt câteva locuri disponibile.

Detalii despre taxă și programă aici.

Yves Rocher #VARAYVESROCHER, MediHelp International #AntiCancerLiving, Betty Ice #BettyDelivery

#StartBlogging & #BeTHEBlogger

Câteva detalii despre primul meu curs dedicat agențiilor și companiilor:”Relația cu bloggerii“.

Sursă foto bloggerita: Shutterstock

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply