TRAIM

Recomand: cursuri de engleză pentru copii la Flying Colours

Azi, copiii sunt mai atrași de ecrane mai mult decât de minge. Se concentrează mai greu. Cazurile de bullying s-au înmulțit. Sau poate acum sunt mai conștienți de ele? Mulți copii sunt supraponderali sau, mai rău, obezi. Oh, dear!

Să fii părinte e complicat. Dumnezeule, cu mult mai complicat decât ne imaginam când ne mângăiam burticile de gravide și ne imaginam copilul care spune „mama” pentru prima oară.

Navigând printre recomandări de pediatri, rețete pentru perioada diversificării, surse de „pui de țară” și cărți de parenting care să te ajute să nu țipi la copil, ci să fii o mamă zen, ai nevoie de o hartă ca să nu te rătăcești. Până la urmă unde vrem să ajungem? 😊

Eu vin cu un reper pe harta asta, sper să vă ajute. Este vorba de o recomandare pentru cursuri de limba engleză pentru copii. Nu știu niciun părinte care să nu își fi dat copilul la niște cursuri de engleză, fie de la 5 ani sau la 15 ani. Este utilă. Este necesară. Și la cei mici, și la adolescenți: indiferent când te apuci sau te perfecționezi, fără engleză nu te descurci în viață.

Așadar, aș vrea să vă povestesc despre cursurile Flying Colours. Cursurile se țin atât fizic, cât și online. Fizic, se țin la sediul lor din strada Caimatei nr. 1, foarte aproape de Piața Universității. Ușor de ajuns, și cu mașina, și cu autobuze sau cu metroul.

Se adresează copiilor, de la vârsta de 4 ani, iar cursurile sunt adaptate copiilor după vârstă: celor preșcolari sau celor din clasele primare sau adolescenților. Profesorii au metode distractive de predare, folosesc jocul și multe activități interesante pentru a le capta și a le menține atenția elevilor.

Foarte important de punctat este că Flying Colours este un Centru Oficial de Pregatire si Pretestare pentru examene Cambridge și se mândrește cu rezultatele excelente la examenele Cambridge și IELTS. Promovabilitate 100%!

Noi am încercat multe metode până la vârsta aceasta: am fost la centre de predare, am făcut cursuri fizic și online, am făcut și meditații acasă, 1 la 1, când din cauza izolării eram forțate. Experiența noastră este că, mai ales în primii ani, dar și după aceea, contează foarte mult chimia cu profesorul și atmosfera de la curs. Dacă sunt mai mulți copii și se joacă, fac conversație, copiii avansează repede și o fac cu mare plăcere. Nici nu sesizează că li se predă ceva, este mai mult o activitate relaxantă. Iar la momentul în care vin examenele Cambridge, nu există emoții ci, dimpotrivă, copiii le trec cu încredere și ușurință. Și fetița mea a dat Cambridge Starters și abia așteaptă să dea nivelul Movers. Spre deosebire de mine la vârsta ei, când orice test mă stresa și mă blocam de emoții, metodele alternative de predare și pretestările, cum sunt cele de la Flying Colours, te ajută să te obișnuiești cu formatul de examen și să tratezi cu relaxare orice evaluare.

Dacă mergeți la ei, vă rog mult să îmi spuneți, feedback-ul e binevenit!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply