TRAIM

Un an de când fac sport de două ori pe săptămână

🥳 Un an de când fac sport de două ori pe săptămână.
✅Un an de când am recunoscut că nu există scurtături: creme minune, tratamente de slăbit miraculoase, pastile, ceaiuri, chestii. Sigur, toate sunt binevenite, mai ales un masaj de la un tip sexy, dar nimic nu înlocuiește sportul. 
😊Dacă voiam să arăt mai bine și să mă simt mai bine, trebuia să muncesc. Să mă mișc. Și în zilele in care as fi dat orice sa nu mă ridic de pe canapea. Și când eram răcită sau eram pe stop sau aveam o migrenă sau eram foarte, foarte obosită sau după o noapte în care insomniile mă chinuiseră. Practic, în majoritatea zilelor mi-a fost foarte greu. Dar mi-am propus SĂ NU RENUNȚ.
🙈Nu mă așteptam, deși eram optimistă, să ajung la UN AN. Mi s-ar fi părut o perioadă foarte lungă când am început! Acum mi se pare puțin. Mai am mult. 🥰 Am slăbit? Nu, dar nu m-am îngrășat! Arăt mai bine. Am pus masă musculară, m-am schimbat. Și cred că am mâncat muuuult in ultimul an. Mă simt mai bine. Dorm bine. De multe ori, încep ora de sport greu, chinuită, încordată, dar închei zâmbind, mândră de mine.
🚷 Au fost multe zile in care nu as fi venit la sală. Chiar și azi și acum 2 zile. Dar am aplicat regula pe care o aveam și la facultate: ca sa iei un examen trebuie in primul rând se te prezinți. Așa că m-am prezentat.
🙏 Nu aș fi reușit să ajung aici dacă nu aș fi avut un antrenor personal care să mă înțeleagă, să mă suporte, să mă motiveze, să se adapteze puterii și felului meu de a fi. Nu cred că e ușor să faci sport cu o femeie de 38 de ani care s-a apucat să facă mișcare la 37. Andrei Zaharescu este partenerul meu pe acest drum și îi mulțumesc!
🤗 Nu în ultimul rând îmi mulțumesc MIE pentru că m-am mobilizat, pentru că vreau mai mult de la mine, pentru că sunt blândă cu mine când sunt obosită și nu mă învinovățesc pentru că aș trage chiulul sau mănânc niște ciocolată. Sunt ok!
Asta vă urez și vouă! ❤️ 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply