TRAIM

Coaforul de la mine de acasă. Împreună, mai frumoase!

Am albit. La propriu! Nu de plictiseală, că nu am timp să mă plictisesc, nici de nervi, sunt zen. Dar am albit pentru că… soarta. De-aia mă duceam la coafor și mă vopseam. Sunt disperată. Iau măsuri!

Când oamenii goleau rafturile cu drojdie și hârtie igienică nu anticipam că de fapt problema cea mai simpatică peste care vom da va fi că vom arăta ca niște maimuțele. Bărbații au chică la spate, plete ciufulite, asta dacă nu s-au ras în cap de tot, ca să-și simplifice viața. Prietenul meu așa a făcut. Eu nu aș putea să fac asta NICIODATĂ însă, așa că îmi rezolv singură problema: fac un masterclass de hairstyling. Este mâine 29.04.2020, la ora 20:00, pe platforma Împreună mai puternici.

Uite ce ne promite Sorin Statulat, expertul:

“După acest masterclass vei ști cum sa iți alegi culoarea părului astfel încât sa ai un rezultat armonios. În funcție de culoarea pielii, dar si a ochilor, te voi ajuta sa înțelegi in care dintre cele 4 categorii te încadrezi, dar să și știi dacă pigmentul părului este cald sau rece, iar culoarea lui este închisă sau deschisă. In final vei putea sa iti înțelegi exact gama cromatica potrivita astfel încât să obții mereu un look natural care te va pune in valoare.”

Hai și voi, ne vopsim împreună! 🙂 Și dacă nu, vedem un spectacol de teatru sau un concert.

Platforma www.vodafone.ro/impreunamaiputernici a fost lansată ieri de Vodafone. Ea dă acces la cursuri și spectacole live: muzică, teatru, clase de sport și masterclasses pentru dezvoltare personală și profesională (creativitate & utilitate, parenting, storytelling, actorie etc.). Nu costă nimic, dar putem dona pentru creatorii de conținut, fie ei artiști sau specialiști în diverse domenii. E un mod frumos de a susține comunitățile în această perioadă. Curatorul platformei digitale este Tudor Chirilă. Poate i-ați recunoscut voce în spotul TV.

Înainte de pandemie, urma să mai fac încă o lună de ballet-pilates, plătisem deja. Asta e. Acum, văd pe platformă că pe 30 aprilie există curs de Cardio & Ballet Fusion cu Laura Andrei! Cool! Tot pe 30 e și un concert Byron, o trupă care îmi place mult de tot și care tocmai a lansat un nou single.

În continuare, vom avea  acces la cursuri variate precum: cooking cu Alex Petricean, gaming cu Maximilian Ioan sau magie Marius Drăguș. Programul se actualizează constant și poate fi consultat aici.

Lumea continuă să trăiască, să se bucure, să inspire. Chiar dacă suntem în această perioadă greu, hai să ne mobilizăm, să fim împreună, așa cum putem. Ca să fim mai puternici!

PS: bine că am apucat să duc copilul la control la dentist în februarie. Unele lucruri nu se pot face online! 🙂

 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Ioana
    28/04/2020 at 10:25 PM

    Felicitări ca reușești sa te pui la curent cu secretele astea, mi se pare greu și trebuie sa ai totuși un fler pentru asa ceva… Ca norocul, eu nu sunt carunta, însă am o matura în cap, nu alta. Epilatul și pedichiura sunt problemele mele, în schimb. Sper sa ies cu bine din buclucul asta!

    • Reply
      andressa
      29/04/2020 at 1:14 PM

      Eu am 2 maini stangi, recunosc, dar de nevoie fac un efort ca sa arat si eu dragut. Din fericire, vopseaua de par din comert da rezultate bune, peste asteptari se pare! Te anunt dupe acest live cum a fost!

    Leave a Reply