IUBIM

Nu sunt perfectă, dar sunt perechea perfectă. Pentru el.

Nu sunt o casnică. Nu aștept pe nimeni cu șorțuleț, cu masa pusă. Ci poate în halat, bând un pahar de prosecco.

În loc să îmi petrec weekendurile făcând curat, prefer să fac lucruri care îmi plac, să urc pe munte, să fac sport, să mă bucur de timpul meu cu mine, cu fiica mea, cu prietenii mei.

Nu aștept să îmi plătească nimeni facturile. Muncesc, muncesc mult și nu aș vrea să cer voie nimănui să îmi cheltuiesc apoi banii cum vreau. De aceea, poate, nu sunt deloc o partenera comoda sau perechea perfecta.

Să te cunoști pe tine foarte bine, să știi ce este important pentru tine ca să urmărești aceste lucruri și să nu te frustrezi făcându-le pe plac altora, este cea mai bună investiție pe care o poți face în relația ta, atunci când găsești persoana potrivită.

Un bărbat care nu se așteaptă să fiu menajera și bucătăreasa lui, ci vrea să fiu iubita lui. Știe că lucrez mult și că îmi place ce fac, iar uneori asta înseamnă să mă ajute, să meargă cu mine undeva, să îmi facă o poză, să îmi recitească un text pentru că eu sunt prea obosită să îmi mai dau seama cum sună. Și eu îl ajut și îl ascult. Și am învățat și eu atâtea despre ce face el că pot să fiu un real ajutor!

Perechea perfectă asta înseamnă. Nu suntem la fel, ci ne completăm.

Nu e niciunul dependent de celălalt, dar împreună putem să cucerim lumea.

Am scris acest text despre perechea perfectă la invitația Lenor. Balsamul se găsește deja în foarte multe case, dar de când a apărut și detergentul, perechea lui perfectă, hainele sunt și foarte bine curățate, dar și protejate și parfumate. Chiar și cu programul rapid al mașinii de spălat, de 15 minute! Vi-l recomand și vouă, indiferent dacă e varianta pulbere, lichid sau preferați pods.

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply