IUBIM

I brain you

Iubirea mea e ca tumoare pe creier. Toate simturile imi sunt afectate. Vad altfel, parfumurile sunt parca mai puternice, am alta putere de concentrare (sau nu am deloc), nu mai exista zi si noapte, nici dimineata, pranz sau seara, foame sau sete, frig sau somn.

Iubirea mea e ca un drog. Sunt ametita si totusi am impresia ca sunt lucida, nu cred ce mi se spune in jur, am convingerea ca am dreptate, ca totul e limpede, cand de fapt niciodata lucrurile nu au fost mai confuze.

Iubirea e toata in creierul meu. Nu stiu de ce nu spun “te gandesc” in loc de “te iubesc”! Ma gandesc la el si l-am ales ca sa fac un copil cu el mai mult cu mintea decat cu inima, desi asa credem ca se numeste treaba asta cu “indragostirea”. Spunem ca nu avem argumente ca sa explicam o atractie, dar creierul isi vede de treaba ca un contabil docil: varsta, trasaturi, statut, gene… Partenerul e evaluat si masurat pe toate partile cand noi zicem ca inima a dat verdictul: “e perfect pentru mine!”

Sunt pline bibliotecile de romane si poezii de dragoste in care inima joaca rolul principal. Inima e franta. Inima doare. Inima bate mai tare. Cand-colo…
i brain you

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply