IUBIM

Dragi femei singure, unde și cum ne lăsăm agățate în pandemie? Serios acum!

„Și, ce zodie ești?”, m-a întrebat el, mângându-și barba. Era clar că nu la semne zodiacale se gândește.

Îmi venea să zic „Rac” pentru că simțeam nevoia să mă duc doi pași înapoi. Venise în acel bar doar să mă cunoască, știa de la un prieten comun că aș fi „ce trebuie”. El însă nu era ce trebuia pentru mine, clar. Și nu din cauza zodiei, nu mă uit eu la horoscop, ci pentru că nu era încă momentul să îmi placă de altcineva, voiam doar să mă plac pe mine. O misiune mai grea decât ar părea!

După ce am divorțat am devenit o țintă pentru bărbați. Nu mă plâng pentru că, uneori, atenția pe care o primești se transformă în încredere de sine. Nu o fi sănătos să îți construiești imaginea proprie prin ochii celorlalți, dar când în ochii tăi nu mai însemni nimic, iar în ochii lor ești o femeie frumoasă, parcă ai de unde să începi să îți vezi calitățile.

Timp de câteva luni, când oricum liniștea era prea greu de suportat pentru mine, îmi ridicam moralul cu telefoane și întâlniri care mai de care mai amuzante.

A fost tipul care mi-a propus să vină la mine cu două beri în ghiozdan. (Nu, mersi!) 

A fost tipul care mi-a vorbit numai despre o altă femeie de care era de fapt îndrăgostit. Și s-a și supărat că nu am mai vrut să mă văd cu el! 

A fost timpul care era îndrăgostit de mine de când eram adolescentă și s-a bucurat că sunt iar liberă ca să aibă o șansă. (Creepy, nu romantic, pe bune acum!) 

A fost tipul care a plâns pentru că nu voiam să mai ies la întâlnire cu el. 

Dar dincolo de aventurile astea care sunt acum bune de povestit la o terasă, cu prietenii, pentru amuzament, îmi dau seama ce norocoasă sunt că, de plictiseală sau din nesiguranță, aveam de la cine să primesc complimente, cu cine să ies la un ceai și o glumă.

Una din marile drame provocate de această pandemie este cu siguranță SINGURĂTATEA.

Pentru binele nostru, ne-am închis în case. Dar cu sănătatea emoțională cum rămâne?

Ce fac cei cu dorința de a găsi persoane cu lucruri în comun, de a construi prietenii, relații, poate chiar familii? Ce fac ei atunci când străzile sunt pustii, atingerile sunt interzise, zâmbetele nu se mai văd de măști, ne vedem cu colegii doar prin ecrane și comandăm online tot ce avem nevoie?

Ne rămâne să fim curajoși și creativi pentru a ne expune, pentru a afla dacă undeva acolo, în univers, este și acea persoană care rezonează cu noi, râde la aceleași lucruri, visează în aceleași culori, sărută bine și ne face să ne simțim cum trebuie.

Să știți că nu sunteți singurii care caută. Pentru a avea o șansă la o întâlnire, faceți-vă cont aici.

Succes!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply