TRAIM

Un an complicat pentru divele digitale. Sunt nominalizată!!!

Digital Divas 2020. Ce an greu! 2020 a fost doar al food-bloggerilor, după părerea mea. 🙂

De șase luni, stăm mai mult în casă decât în orice altă perioadă, ieșim în oraș puțin spre deloc, nici la birou nu prea ma merge lumea. Comandăm mâncare, dar nu ne destrănălăm, că facem și economie, deci practic viața noastră este cu noi înșine, cu Internet, Netflix și un frigider. (Noi, cei cu copii acasă, mai avem și haosul provocat de faptul că și ei stau aproape numai în casă, și cam asta e.)

Au apărut live-uri pe toate rețelele pe care se putea cu rețete. Cum să faci pâine, cum să faci mâncare din conservă, cum să slăbești mâncând.

Machiaj? Modă? Travel? Greu. Poze numai în casă… Nu tu plajă, câmpuri cu lavandă și cu rapiță, locuri frumoase… Tutoriale pentru machiaj – cui îi mai trebuie? Ținute – păi, pijamale… Evenimente, lansări, vacanțe… Pauză. Nu aș fi vrut să fiu în locul lor. Părea că universul lor s-a micșorat. Numai că nu a fost așa.

Cele pe care eu le-am urmărit au găsit subiecte excelente în această perioadă. Detox de garderobă, cum să alegi hainele și să îți cizelezi stilul, cum să îți îngrijești pielea profitând că nu te machiezi și stai mult în casă, ferită de razele soarelui, ce produse să alegi cu bani puțini, cum să îți faci mască, hai să sprijinim afacerile românești, hai să susținem antreprenoarele din industria de fashion și beauty. Idei bune au fost, lumea asta pe care mulți o numesc superficială s-a dovedit a fi creativă și solidară.

Eu iubesc comunitatea, și mă refer astfel la bula mea, la cele pe care le urmăresc, le citesc, le like-uiesc, le admir. Am învățat o mulțime de lucruri de la ele și încă învăț.

Îmi pare rău că anul acesta nu avem bucuria de a ne reîntâlni la Palatul Bragadiru, conform tradiției. Evenimentul va avea loc online. Ar fi fost o bună ocazie ca feed-urile și story-urile să fie invadate de poze de grup și tag-uri pretenoase. Este un an în care ne-am pozat prea mult singuri! Aveam nevoie să ne machiem nu doar pentru a demonstra cum se folosesc produse în tutoriale, ci pentru a defila cu mândrie, de a urca aranjate și emoționate pe scenă. Nu-i nimic, vom avea ocazia la anul! Abia aștept!

Dacă ați citit până aici, aș vrea să vă anunț că sunt nominalizată și eu la categoria Best lifestyle blogger. Este a 4-a oară când sunt nominalizată la această categorie, eu nefiind concentrată nici pe modă, nici pe machiaj, ci pe… viață. Îmi place să scriu despre ce mă frământă, ce gândesc, ce îmi place, ce iubesc… Și fac asta de 15 ani! Incredbil, nu? Mai puțin cu pozele eu, mai mult cu poveștile. La asta mă pricep. Dacă rezonați cu mine, vă rog să mă votați: www.digitaldivas.ro! E ok și dacă nu mă votați, eu nu voi înceta să scriu, este pasiunea mea, drogul meu.

Mulțumesc!

 

 

Prima poză e cu mine, pregătindu-mă să merg la Digital Divas 2016, anul în care am fost nominalizată și am urcat pe scenă de 3 ori – ca să ridic premiile pentru niște prietene care câștigaseră, dar nu se aflau în sală! :)))

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply