CUMPARAM

100 euro reducere la smartphone! Iată ofertele pentru clienții Vodafone & UPC

Indiferent pe ce rețea ești acum, acestă știre te va afecta. Piața va resimți acestă tranzacție importantă,  care a durat mai mult de un an și a avut nevoie de acordul Comisiei Europene: Vodafone a preluat UPC. În sfârșit, compania a anunțat programul “Împreună”, prin care clienții existenți beneficiază de numeroase reduceri, beneficii și vouchere pentru a accesa toată gama de servicii.

E important de știut că după preluare, compania devine mai puternică, având venituri de aproape 1 miliard de euro/an, cu aproximativ 10 milioane de clienți (aproape un milion preluați de la UPC) și care vine cu ofertă completă de voce, internet mobil și fix plus cablu TV. Mai puțin de jumătate sunt clienți comuni Vodafone și UPC, iar pachetele de reduceri arată că strategia este ca majoritatea să acceseze toată gama de servicii.

Astfel, la doi ani de când și-a început mandatul în România, Murielle Lorilloux, CEO Vodafone şi UPC România, a anunțat într-o întâlnire cu jurnaliști și bloggeri la sediul din clădirea Globalworth care sunt ofertele din acest moment.

Clienții existenți Vodafone+UPC beneficiază de 3 luni gratuite cu beneficii ca internet mobil național nelimitat, mii de ore de filme și seriale, oriunde, și 1 lună acces la competiții sportive de top prin canalele LOOK Sport, LOOK Plus HD și LOOK Sport HD.

Clienții Vodafone primesc internet mobil național nelimitat, mii de ore de filme și seriale, oriunde, timp de o lună.

Clienții UPC se bucură de 100 GB internet mobil și router inclus, 100 euro reducere pentru orice smartphone cu abonament Vodafone și 1 lună acces la competiții sportive de top prin canalele LOOK Sport, LOOK Plus HD și LOOK Sport HD. Un motiv în plus pentru care ai vrea să devii client de servicii telecom este că Vodafone este prima reţea 5G din România şi are cea mai bună acoperire de date mobile din România, conform studiului P3 Communications din martie 2019.

Dacă ești clientul unei dintre companii și vrei să devii client comun ai alte oferte foarte tentante. 
Cei care cumperă pachetul UPC internet fix și TV au o reducere specială de până la 115 euro, adică 52 de euro reducere pentru un smartphone nou în rețeaua Vodafone și 63 de euro reducere totală pentru pachetul UPC, în primele 12 luni. Clienții UPC care cumperă abonamentul Vodafone primesc 100 euro extra-reducere.

E bine de știut că UPC se mândește cu modemul Connect Box care oferă cea mai bună experiență Wi-Fi cu viteze de până la 500 Mbps în toată aria de acoperire.

Ofertele complete, detaliile și  alte informații găsiți pe impreună.vodafone.ro.

Oferta pentru clienții business este disponibilă aici www.vodafone.ro/business/impreuna.

 

Sursa foto 1: Emil Dragotă, Gadget.ro

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Faci Bani Online
    03/10/2019 at 6:54 PM

    Foarte util articolul. Multumim!

  • Leave a Reply