GANDIM

Confesiuni despre viața mea privată și cea de pe blog. Podcast Zest

Nu am fost niciodată un om bogat, nu am cele mai scumpe și frumoase lucruri, casă, mașină, gadgeturi sau haine. Dar nu mi-a lipsit niciodată nimic, iar când am nevoie de ceva mereu am un prieten pe care să-l sun. Știți ce înseamnă să fii bogat? Să ai tot ce banii nu pot cumpăra. Să te ajute prietenii să-ți cari mobila. Să vină nu-știu-unde, la o oră imposibilă, pentru tine. Eu sunt deci foarte bogată.

Mi-e greu să mai povestesc toate alea. E o chestie care vine odată cu vârsta probabil. Când ești mic ai impresia că tot ce spui e interesant, că descoperi tu adevăruri absolute, iar cu timpul înveți să asculți mai mult, să ții mai multe pentru tine.

Am spus lucrurile astea și multe altele într-o discuție cu Sabina Varga despre blogul meu. Sabina face un podcast cu autorii ei preferați de bloguri și m-am bucurat mult că mă număr printre ei când m-a invitat. M-a înregistrat intr-o dimineață după o noaptea albă, eram răcită, mi s-a părut că eram incoerentă, dar dacă vreți să mă cunoașteți mai bine, așa cum sunt eu, vă invit să ascultați. Recomandarea e să dați play când sunteți pe drum sau așteptați pe undeva și aveți tiiiiiiiiimp. 🙂

Zest Podcat cu Andressa

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: