TRAIM

Ce mă așteaptă în 2019. Nuntă, încă un copil sau devin milionară? Hm…

“Trebuie să mai faci un copil! Iar la al treilea va fi și mai usor, o să vezi!”

“Când te măriți a doua oară, vreau să-ți fiu naș! La anul, da?”

Oamenii se cam grăbesc, nu vi se pare? Când mă reorganizam după șocul divorțului, auzeam tot felul de planuri și așteptări de la mine. Într-o lună urma să fiu mai liniștită. În 2 luni, deja fericită. În 3 luni, îndrăgostită. În 4 luni, logodită. Ce credeți că urma? Desigur, să fiu gravidă. Să mai fac bebeluși, muuulți! Ușurel, fraților, că nu îi aduce barza!

Despre 2018 numai de bine. Și să se ducă naibii! 🙂

Scriam recent că anul care tocmai se încheie a fost extrem de palpitant. Palpitant în sensul de… țineți-mă, cred că leșin! Cel mai prost din viața mea și totodată cel mai bun. De ce? Pentru că am luat-o de la zero de multe ori. Și am scos-o la capăt. Dar cu ce emoții, ce adrenalină, pfiu, mă simt epuizată.

Anul 2019 e anul în care fac 35 de ani (și încă mă simt ca la 25 de ani, yay!), anul în care fetița mea va âncepe școala (O, Doamne!), anul în care sper ca lucrurile să fie mai așezate.

Ce îmi doresc de la 2019?

În primul rând, când îmi fac planuri pentru următorul an, mă gândesc la ce ține de mine, nu aștept minuni de la divinitate sau destin. Îmi propun strict ce știu că pot face eu.

În al doilea rând, îmi propun schimbări sau îmbunătățiri relativ mici sau medii. Rome wasn’t built in a day, right? Sunt realistă și optimistă. Nu cred că voi avea clientul visurilor mele brusc la firma mea, nu cred că voi arăta mult mai bine sau că voi merge în jurul lumii. Dar știu că pot face lucruri care să mă ducă acolo, pași mărunți spre viitorul pe care mi-l doresc.

În al treilea și ultimul rând îmi pun pe lista de promisiuni față de mine lucruri cuantificabile, ca să știu și eu dacă m-am ținut de ele. Dacă zic “să fiu mai bună”, “să fiu mai înțeleaptă”, “să muncesc mai mult” pot considera de acum că le-am bifat. Că doar eu mereu cred despre mine că sunt bună, ba chiar din ce în ce mai bună aș zice. Nu, o să îmi propun alte lucruri.

Așadar, m-am înregistrat. Rezoluția mea pe 2019 este:

…. O veți vedea live pe https://ro.vodafoneresolutions.live/

Voi ce vă doriți să faceți în 2019? Aveți curaj să spuneți în gura mare?

Vă spun ce vă doresc eu: să fiți sănătoși. La mulți ani!!!!!!!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Miruna Ioani
  04/01/2019 at 1:30 AM

  La mulți ani și vezi că mi-e dor de tine!

 • Reply
  Alex
  15/01/2019 at 9:48 PM

  Vorbesti de divort de parca ai schimbat sosetele… Sunt curios, de ce ai divortat dupa atatia ani de relatie, mai akes cu copil mic?

  • Reply
   andressa
   16/01/2019 at 9:32 AM

   Unde ti se pare ca vorbesc eu usor despre asta!? Ai citit ce am mai scris? Si oricum, nici nu as putea sa exprim in cuvinte ce a insemnat si cum ma simt inca in legatura cu asta.

  Leave a Reply