IUBIM

Micile bucurii… de la prieteni! Ce momente ne schimbă starea

O ultimă bere în frigider găsită acasă după o zi luuungă. O zi în care mi-am scăpat telefonul și s-a spart ecranul, în care m-au sunat de la grădiniță să iau copilul că e suspect de o boală contagioasă, o zi în care am stat în trafic de două ori mai mult decât credeam că e posibil (cam o oră și jumătate din centru până acasă) și am crezut că rămân fără benzină pentru că era a doua zi în care mergeam cu becul aprins. Și mi-era foame, daaaar, am găsit pișcoturi în torpedou. Am ajuns la benzinărie. Și la farmacie. Și telefonul merge și așa, spart. Iar acasă mă așteptau mama, copilul și o bere în frigider. Poți să ceri mai mult? Da, ar fi putut fi mai multe beri, haha, dar eu am fost recunoscătoare.

Mi se pare că e genul de zi în care poți să te enervezi de dai cu telefonul de pereți sau să te bucuri de tot felul de lucruri care de fapt au făcut-o frumoasă sau măcar suportabilă. Un pișcot. O bere. Un copil super vesel care țopăie în pijamale chiar dacă e bolnăvior. Eu aleg fără să mă concentrez prea tare să mă bucur de ce e frumos. M-am antrenat ca pentru un maraton, doar ca nu fizic, ci psihic, și acum micile bucurii mă încarcă în fiecare zi.

Am mai scris despre momente de acest fel și vă mulțumesc că mi-ați lăsat și voi comentarii cu momente care v-au făcut ziua mai bună. La provocarea Hochland, care se reinventează printr-o nouă comunicare de brand și ne îndeamnă să redescoperim magia fiecărei zile, să ne bucurăm de frumusețea lucrurilor simple, v-am rugat să îmi împărtășiți și voi momente speciale.

Iată ce comentarii am primit și m-au făcut să zâmbesc sau m-au înduioșat. Lista e încă deschisă, să știți! Comentați, povestiți, zâmbiți, iubiți!

Am scos-o la o inghetata pe sotia mea, ca pe vremea cand eram studenti, ne-am tinut de mana pe strada, i-am cumparat un trandafir din intersectie. M-a privit ca atunci, chiar daca am burta mai mare si parul mai rar, hehe!

M-a invitat mama la ea special ca sa mananc ciulama:) Cred ca nu mai facuse din copilarie:)

Cand imi da mesaje sau suna si e clar ca pt ca se gandeste la mine, ii e dor sau asa pur si simplu, pt mine, pt noi, nu ca sa il ajut cu ceva sau sa fac ceva pt el. am remindere vizibile.

Fosta iubita mi-a raspuns la telefon!!! Sper sa nu mai fie fosta in curand :))

O bucurie a fost ca mi-am gasit astazi numarul potrivit la niste cizme care mi-au placut. Am un numar dificil si de asta simt ca ar trebui sa desfac o sampanie!

Ehhe am zâmbit citind articolul, deși e din, 7.25 și frig, dar ieri stand așa lângă fiul meu, el și-a ridicat, mi a zâmbit larg luminandu -i-se tot chipul și mi a dat pupic așa cum știe el, unind nasul lui de al meu. Lucrul asta se întâmplă mai rar, el stand cu bunica ziua și pupici îmi dă, doar daca ii cer eu. Dar ieri, mi a dat așa, de la el gândire. Priceless 🙂 și needless to say, IT made my day happier.

Cand cei doi colegi ai mei imi spun ca sunt colega lor favorita :)) si radem si glumim si ne facem zilele petrecute la birou mai frumoase

Soțul meu a zis că ne lasă azi mașina să mergem undeva la baie, cu tine și Eva, cum am mai fost. Dar eu i-am zis să o ia, așa cum face în fiecare zi și să nu schimbe nimic astăzi, pentru că știam că are o operație foarte complicată, se gândește la ea de vreo 3 săptămâni. M-a pupat și mi-a zis ”mulțumesc că mă înțelegi”.

Cea mai recentă bucurie a fost azi dimineață la o ședință de coaching cu o clientă care mi-a mulțumit că am provocat-o data trecută pentru că a reușit să își rezolve un blocaj cu care se lupta de ceva vreme.

Hai că se poate! 🙂

 

Sursa foto flori Shutterstock

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply