TRAIM

[EA] Povestea Bubble of Beauty. Bijuteriile se vând în Anglia, Italia și Franța

EA este o serie de articole Andressa.ro despre femei inspirate, creatoare de concepte și lucruri deosebite, care merita respectul nostru și atenția noastră, un like, un share, o comandă sau o donație. 

Pasiunea Ana Mariei Simoiu (34) de a crea bijuterii a devenit business în această primăvară, după 7 ani în care a făcut asta numai în timpul liber. A lansat Bubble of Beauty. A urmat cursuri de bijuterie contemporană din metale prețioase și a investit 30.000 de euro în aparatura necesară realizării bijuteriilor din metal. Astfel, a lăsat în urmă postul de financial business manager și a devenit artist bijutier. Atelierul ei se află la Râmnicu Vâlcea și de acolo trimite cercei, broșe, coliere sau butoni către clienți din orice colț al lumii, deocamdată în România, Anglia, Italia și Franța. 

Ana Maria lucrează cu cristale Swarowski, perle, piele, argint. Din mâinile ei ies piese unicat, feminine și romantice. Muncește 10-12 ore pe zi, în fiecare zi, cu foarte multă migală, după care se întoarce la celelalte roluri ale sale, de mamă și soție. Are doi copii și într-un fel, datorită lor și-a împlinit visul de a face bijuterii.

“Ruptura de mediul corporatist a fost una de la sine!”

“În momentul în care am intrat în concediu de creștere copil am rupt orice legatură cu ceea ce ținea de jobul meu full time! Aveam grijă de cel mic, iar când dormea îmi petreceam timpul relaxandu-mă cu mărgelele. Întâmplarea a făcut să intru dintr-un concediu de creștere copil în altul! Așa că… ruptura de mediul corporatist a fost una de la sine! Cu câteva luni înainte de a mi se termina si cel de-al doilea concediu de creștere copil, i-am spus soțului meu ca nu cred că m-aș mai regăsi în domeniul economic după o pauză de aproape 5 ani. Norocul meu a fost că am fost sustinută atât financiar, cât și moral de familie!”

“Singurul regret este acela ca nu m-am rupt mai devreme de acel mediu să pot face ceea ce îmi place.”

Toate produsele sunt realizate manual, la comandă, și pot fi personalizate.

“Nu pot cuantifica munca aceasta într-un număr de comenzi lunar. Este vorba de produse realizate manual. Pentru unele produse este nevoie de multe ore de lucru, așa că nu este vorba de cantitate, ci de calitate! Sunt produse de lux, pentru o anumită piață. ”

Bubble of Beauty are acum doi angajați și planurile Ana Mariei sunt de a se extinde în viitor, treptat, pe măsură ce optimizează site-ul și modul de lucru. “Pentru anul următor intenționez să suplimentez angajații și să investesc într-o promovare mai puternică.”

Puteți comanda online produsele realizate de Ana Maria pe site-ul www.bubbleofbeauty.com.

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Ana Maria
    15/10/2018 at 7:52 PM

    Multumesc, Andreea! 🤲💙

  • Leave a Reply