TRAIM

8 semne ca o femeie vrea o promovare

In primul rand, o femeie care vrea o promovare nu o spune. I se pare cam ridicol sa fie in competitie cu colegii, vrea sa fie modesta, prefera sa spuna ca nu o intereseaza, ca isi vede de treaba ei si atat.

In al doilea rand, se asteapta sa o primeasca pentru ca stie cat munceste si daca nimic nu se intampla, devine irascibila cu toti colegii.

Al treilea semn: munceste mai mult, e si mai eficienta si aparent multumita de slujba. De ce ai vrea sa o promovezi?!

Crezand ca va fi remarcata de sef, il ajuta, isi ajuta si colegii sa para mai pregatiti si mai destepti. Numai buni ca sa fie promovati!

Face cafea tuturor si aduce prajituri ca sa para “mai de gasca” si ajunge sa fie rugata sa mearga la Mega Image pentru ca nu mai e zahar. Si nici servetele. Plateste si tu facutra asta, daca tot iesi, mersi. Esti o scumpa.

Ii spune unei prietene ca vrea o pomovare si e sfatuita sa ii spuna sefului sau unui coleg de la HR, iar ea se enerveaza si ii spune ca stie mai bine ce are de facut, ca are o strategie.

Afla ca este promovat un coleg pe care l-a tot ajutat sa isi termine proiectele ca sa para “mai de gasca”, il felicita si apoi plange la baie.

Ajunge acasa si ii spune iubitului/sotului ca isi uraste slujba si vrea sa isi caute alta. Se uita la un serial. Continua sa mearga la birou. Asteapta o alta ocazie sa fie promovata.

Acest pamflet este dedicat tuturor prietenelor mele care muncesc enorm si apoi plang pe ascuns pentru ca nu obtin ceea ce nici nu au cerut. Adica tuturor. 

Sa aveti o saptamana usoara!

Sursa foto femeie la laptop: Shutterstock

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Teodora
  14/11/2016 at 11:43 AM

  Mwahahhahahaha! Primele trei le-am prestart si eu cu mult sarg, pana cand m-am trezit la realitate, ca a fost promovat colegul care ceruse :)))) O saptamana frumoasa!

  • Reply
   andressa
   14/11/2016 at 12:26 PM

   Eu nu cred ca cunosc vreo femeie, si cunoscut multe!, care sa fi cerut o promovare sau o marire de salariu.
   Ciudata treaba! 🙂

   • Reply
    Teodora
    14/11/2016 at 5:10 PM

    Sa spunem ca deja ma cunosti prin intermediul blogului si pot sa iti spun ca eu am cerut. Prima am obtinut-o, a doua relativ nu =)))

  Leave a Reply