GANDIM

Proiecte noi. Viața de agenție și CEO Library

Bobby Voicu a lansat un proiect nou, The CEO Library. Este un site cu recomandări de lectură, resurse pentru manageri și antreprenori, pentru cei care îi admiră pe marii afaceriști ai lumii și vor să știe ce i-a inspirat și i-a ajutat să ajungă sus, sus de tot, în topul celor mai de succes (și mai bogați) oameni din lume.

Recenziile la cărți sunt scrise de partenera în acest proiect, Cristina Chipurici, cunoscută ca Pyuric, bloggeriță de foarte mult timp, prietenă veche a lui Bobby. Tot împreună au lansat monden.info, un site cu conținut despre industria muzicală din România, primul blog care s-a vândut.

Site-ul mai conține și interviuri, deocamdată sunt cinci pe site, patru români și un irlandez.

Despre Bobby Voicu: 39 de ani, consultant și antreprenor în domeniul digital, unul din primii bloggeri din România, co-fondator MavenHut (companie de gaming) pentru care, spune Bobby în bio, a strâns 700 000USD de la investitori. Compania a fost vândută cu un preț de milioane de dolari și Bobby s-a mutat în Irlanda.

Un alt proiect interesant este vlogul Oxygen PR, Viața de agenție, un serial produs de angajați, cu angajați, un mod interesant de a face employer branding. Temele abordate, mereu prezentate cu umor, sunt despre sunt provocările meseriei. Episodul meu preferat este cel de mai jos. Dați și voi un subscribe la canalul Oxygen PR, cred că merită să vedem ce mai urmează.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: