GANDIM

3 feluri în care în care un blog îți poate schimba viața. Înscrie-te la curs!

Un blog te scoate din bula ta. Ești fie acasă, fie la școală sau la birou, nu-i așa? Bine, uneori ești pe Facebook, dar tot în bula ta, aceiași oameni apar în feed.  Unde să mai cunoști oameni?, și cu atât mai mult, unde să găsești oameni cu aceleași pasiuni, interese? Uite îți zic eu unde, pe net! Blogul este permisul tău de intrare într-o lume în care orice este posibil: să scrii despre ce îți place să faci și să descoperi că mai sunt mii de oameni care au aceași pasiune și abia așteaptă să schimbe idei cu tine.

Un blog te ajută să îți găsești o slujbă. Cred că nu vei fi șocat dacă îți spun că în ziua de azi, la fel de important ca CV-ul, este screeningul retelelor sociale. Angajatorii caută nume pe Facebook și pe Google ca să afle cine ești tu cu adevărat, dincolo de studiile absolvite. Să vadă ce scrii, ce îți place, ce limbaj folosești. Construiește-ți brandul personal cu un blog care să reflecte personalitatea ta, fie scriind despre profesia ta sau despre pasiunile tale. Un blog făcut cu atenție și dedicare va spune mai multe despre tine decât un interviu de angajare.

Nu în ultimul rând, un blog poate deveni o sursă importantă de venit. Scriind cu pasiune, vei atrage cititori fideli, iar unele companii vor fi dispusi sa te plateasca pentru ca cititorii tai sa gasească la tine pe blog anumite informații. Mulți autori, avand condei sau fiind foarte ambițioși, au reușit să transforme acest hobby în ocupația lor principală și îi inspiră și pe alții să își urmeze visul. Fii și tu unul dintre ei!

Aș mai adăuga că bloggingul poate fi terapeutic, foarte distractiv și educativ – să fii blogger te obligă să fii la curent cu tot felul de noutăți, plug-in-uri și software, așa că intri într-o lume nouă, te dezvolți personal ca atunci când înveți o limbă străină.

Sunt multe motive să ai un blog, dar poate părea dificil când ești la început. Pe 29 iunie, țin un curs pentru începători. Vino și tu ca să afli cum poți face asta și ca să îi cunoști pe ceilalți cursanți, la fel de nerăbdători ca și tine să transforme pasiunea în profesie. Voi avea si invitati speciali, bloggeri cunoscuți pregătiți să răspundă la întrebări: Ioana Dumitrache și Dan Cruceru. Brandurile partenere ne vor pune la dispozișie produse ca să facem reviews la fața locului. Va fi foarte distractiv, nu doar util!

Iată detalii despre curs și taxa aici.

Ne vedem pe 29 iunie!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Alina
    11/05/2019 at 8:07 AM

    Un blog te invata sa creezi, sa fii receptiv la ce se intampla in jurul tau, sa te implici, sa iti doresti sa mergi mai departe, sa fii pozitiv si daca o faci su pasiune vei incepe sa vorbesti despre rezultate.

  • Leave a Reply

    %d bloggers like this: