IUBIM

“Nu am mai vrut iubiri tumultuoase, ci un partener de drum lung!”

Vă invit să ascultați o poveste care sper să vă inspire să vă lăsați purtați de inimă, chiar dacă uneori asta înseamnă să călătoriți 30 de ore; să vă inspire să vă înconjurați de oameni pe care îi iubiți și care vă iubesc. La sfărșitul zilei, doar asta contează, să ai un răspuns bun la întrebarea: Cui îi pasă? 

Amalia Enache face 40 de ani luna viitoare. A muncit jumătate din acești ani. Eu cred că asta a schimbat-o profund: cu cât muncești mai mult, cu atât ajungi să înțelegi oamenii și să te înțelegi. Înveți că e important ca omul pe care îl iubești să îți spună “Am cea mai mare încredere în tine” și că nu contează ce cred alții despre tine; că e neprețuit să ai pe cine să suni la nevoie, să vină să te ia de la aeroport când vii epuizat după un drum lung. Înveți să te rogi în felul tău, să porți o credință în oameni și în bunătate care nu are legătură cu dogme restrictive, că “așa nu” nu trebuie să existe.

Amalia încă pare să se descopere. De fapt, când am fost la ea acasă am avut impresia că e la un început de drum, că viața ei abia acum începe. Când ești îndrăgostit sau când copilul tău îți zâmbește, simți într-adevăr că prinzi aripi, că întinerești, că ești capabil de orice. Am simțit-o și eu. Poate asta se întâmplă și în cazul ei.

Îi mulțumesc Amaliei că m-a primit în casa ei și mi-a vorbit așa. Articolul despre vizita la ea acasă este aici.

PS 1: Dacă vă abonați la canalul meu de Youtube vedeți episoadele înainte să le pun pe blog! Și aveți recunostința mea pe veci. Mulțumesc

PS 2: Urmariți și episodul 2, despre divorț, sper sa vi se pară interesant!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  cristina
  09/05/2017 at 9:21 PM

  imi place foarte mult seria “Iubim”. La cat mai multe episoade!

 • Reply
  Un domn Adam
  10/05/2017 at 6:08 PM

  Stai sa traduc eu titlul: “Am fost o … toata viata, acum am imbatranit, numai sunt frumoasa si caut pe unul sa ma intretina restul vietii” . Poate nu se preteaza doamnei Enache, o doamna distinsa ce sincer o admir nu merita niciun fel de apelativ, insa de fiecare data cand aud fraza “E timpul sa ma asez la casa mea” din partea unei femei mi-e scarba .

 • Reply
  d
  11/05/2017 at 7:45 AM

  Da, niste nenorocite. Sa nu le vina si lor sa-si intemeieze o familie chiar cu primul lor gagic!

  Intrebarea e daca-s asa de batrane si de falite, cum de le “iau” barbatii aia reusiti si le aseaza la casele lor? :)) Na, vezi ca ei sunt si mai prosti? Dar nu zic de tine, stai linistit.

  Andressa, felicitari, sper sa postezi mai des pe youtube!

 • Leave a Reply