TRAIM

Dilema influencerilor. Digital Divas 2017

Rețelele de social media au creat o voce pentru o mulțime de profesioniști și personalități. E mai ușor ca niciodată să ne facă recomandări, să ne arate stilul lor de viață – chiar și făcând transmisiuni în direct, să ne spună părerile lor legate de cele mai sensibile subiecte. Cum își stabilesc ei obiectivele și cum își gestionează relația cu follower-ii lor – sunt întrebările momentului și sunt curajoasa temă pe care Digital Divas o propune anul acesta, la a șasea ediție.

La Digital Divas 2017, scena conferinței și audiența reunesc o mare parte din liderii de opinie din Fashion & Beauty blogging. Anul acesta, pe 17 mai, la Palatul Bragadiru, influencerii dezbat cele mai noi tendințe și prezintă idei și studii de caz pentru cei care sunt deja prezenți sau vor să se lanseze în publishing-ul online.

Eu sunt membră a juriului pentru două din premiile acordate în cadrul galei, sunt moderator la un panel și blogger ambasador al evenimentului.

Fii pe 17 mai online pe www.digitaldivas.ro, pentru a urmări live sesiunile de prezentări și Gala Digital Divas Awards 2017. Printre vorbitorii conferinței se află: Stela Toderașcu, Alexandra Chelu, Matei Dima și Lorena Buhnici.

Digital Divas

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply