TRAIM

Psihologia jocului dintre tată și copilul său

Un nou eveniment pentru părinții preocupați de creșterea sănătoasă a copiilor lor va avea loc în curând în București. Modern Dad’s Challenges se întoarce cu o ediție despre joc și joacă.

Jocul este un prim pas prin care copilul invata si descopera lumea din jurul lui. Prin joaca, cel mic observa si analizeaza lucrurile si obiectele care ii capteaza atentia, isi dezvolta abilitatile si calitatile, dobandeste altele noi, isi dezvolta inteligenta emotionala, dar si spiritul practic. Copilul se dezvolta social, psihic, cognitiv, emotional datorita jocurilor in care este antrenat inca din primele luni de la nastere. Iar pe langa toate acestea, jocul este o modalitate extraordinara de relaxare si de petrecere a timpului alaturi de parinti si cei dragi.

Pentru participarea la eveniment, este necesara inscrierea in prealabil pe blogul Frunzaresc.eu, prin completarea urmatorului . Evenimentul este gratuit, iar locurile sunt limitate (80 de participanti).

Când? Pe 7 iunie de la 18:30.

Unde?  La Centrul Seeds for Happiness. Str. Fabrica de Chibrituri nr. 16.

Cine? Moderatorul evenimentului, Andrei Cismaru, Blogger & tată, va dezvolta aceasta tema alaturi de: Cristina Haica, Psiholog; Adriana Mitu, Parenting Trainer; Ioana Saidel, Asistent educator Montessori grupa de varsta 0-3 ani; Leon Magdan, Profesorul de Joaca Itsy Bitsy si Ana Maita, Consilier pentru Drepturile Mamelor Asociatia SAMAS.

Blogul Andressa este partener media al evenimentului. 

 

Sursă foto tată și copil Shutterstock

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply