TRAIM

3 evenimente recomandate pentru saptamana asta

Personal brand inseamna sa spui despre tine ce crezi ca e important. Ce conteaza. Care sunt calitatile tale, pasiunile tale, ce te face unic si valoros. Imaginea ta nu “se intampla”,  cum poate multi cred, ci e un construct, o fabrici tu prin continut creat, prezenta la anumite evenimente, organizarea lor, asocieri de imagine.

Am mai scris despre branding personal  si iata vin cu doua recomandari acum pe aceasta tema.

Prima recomandare: Cursul de branding personal de la Self Trust Academy tinut de Anca Maria Banita. El are doua sesiuni, prima chiar maine, pe 14 martie, si a doua pe 16 martie. Ambele incep de la 18:30, deci si daca lucrati e foarte probabil sa ajungeti la timp ca sa prindeti sesiunile. Gasiti mai multe informatii aici. Sper sa ne vedem acolo, eu merg.

A doua recomandare: Conferinta ADN Antreprenor organizat de Revista Biz. Va avea loc miercuri 15 martie la hotel Radisson Blu si reuneste antreprenori cu experienta, dar si incepatori; managerii unor afaceri mari si mici.

Antreprenori cu idei inovatoare de business, care au facut diferenta in industria in care activeaza, vor impartasi din experienta lor, cum se pot construi afaceri cu impact strategic in branding, in cresterea vanzarilor online sau in export.

A treia: F64 si Canon ne invita la un curs tinut de Cristian Vasile, fotograf si fondatorul paginii Bucuresti Optimist. Vineri, pe 17 martie, de la ora 19:00 la 21:00:

Vom purta o discuție despre „exploatarea” corectă a obiectivelor Canon din gama L. Cristian ne va aduce exemple din portofoliul său, dar și o serie de tips and tricks, într-o prezentare cu și despre imagini din zona de portret, landscape, wildlife, sport, urban, produs, macro, nocturn, design interior sau fotoreportaj, urmată de o sesiune Q&A. Locurile în sală s-au ocupat, dar evenimentul va fi transmis LIVE, în site și YouTube F64!

Sursa foto robot: Shutterstock

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply