CUMPARAM

Cum sa faci cumparaturi inteligent in luna cadourilor

Traiesc o premiera. Din punct de vedere financiar, totul pentru mine s-a schimbat. Dupa ce toata viata am avut tot confortul asigurat de mama mea (pana am terminat facultatea), iar apoi am avut un salariu lunar, care intra frumusel pe card fie soare, fie vant, iata ca pe cont propriu… am parte de mai multa adrenalina. Venitul meu nu mai este lunar si depinde de numerosi factori. Ca angajat imi calculam bugetul pe o luna, ca free lancer, vad situatia pe un an (luni mai bune si luni mai proaste) si imi calculez o marja de eroare (mai ales din cauza termenelor de plata, dar asta e o alta discutie).

Acum ca a venit Craciunul, am o lista lunga de cadouri. Asa e cand esti mama, fiica, sotie, nasa, matusa, fina si prietena. Esti un fel de ajutor al lui Mos Craciun. Ma gandesc constant la felul in care trebuie sa imi schimb stilul de a cheltui de cand sunt pe cont propriu, iar acum e testul suprem. Pana si la gradinita avem Secret Santa!

Ca sa nu ajung datoare dupa o luna de cumparaturi, am descoperit ca cel mai bun la casa omului este un card de cumparaturi. As vrea sa va recomand si voua unul anume, cu foarte multe avantaje, cardul de credit allinclusive BRD Finance MasterCard.

Este ideal pentru a face plati cu cardul, pentru ca poti plati cumparaturile in rate cu 0% DOBANDA, la magazinele partenere sau cu 0% DOBANDA in perioada de gratie de pana la 47 de zile la  orice alt magazin. Magazinele partenere  (vezi aici ista )   sunt foarte variate, de la  magazine pentru copii sau farmacii, pana la magazine de electrocasnice, sport sau timp liber.

Sa zicem ca ai cumparat haine pentru copii si jucarii de la unul din parteneri, in valoare de 900 lei si vrei sa platesti in 3 rate, ca sa nu ti se dea bugetul peste cap. Achiti cu cardul si vei plati  300 lei lunar, fara  presiune pe bugetul tau.   E o solutie  foarte  confortabila pentru cumparaturi, mai ales in perioada sarbatorilor, cand listele de cadouri si de pregatiri pentru masa cu familia par nesfarsite.

Aflati si voi detaliile si avantajele  cardului de credit allinclusive BRD Finance MasterCard citind aici.

Spor la cumparaturi!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Miruna
  09/12/2016 at 3:24 PM

  Ce ma bucur ca pe lista partenerilor se afla si GAMA Sibiu! Chiar fac lucruri minunate acolo.

 • Reply
  Alina
  09/12/2016 at 4:51 PM

  Eu am card la BRD dar nu e de cumparaturi, e de debit, obisnuit. Mi-ar placea sa imi fac unul despre care spui, mi-ar usura un pic viata. Adica in decembrie am cheltuieli mari, in ianuarie nu am deloc, asa cum spui si tu, mi-ar conveni sa impart bugetul altfel decat acum.

  • Reply
   andressa
   09/12/2016 at 4:53 PM

   Citeste mai mult despre el, probabil ca ti-ar fi util. Nu te mai da peste cap in luna decembrie sau cand pleci in vacanta. Ai cheltuielile mai bine impartite.

  Leave a Reply