TRAIM

Cea mai creativa aniversare

Revista BIZ implineste 17 ani. Le urez multi ani de succes de acum inainte, mult umor si idei bune si chef sa faca mereu lucrurile altfel. Aniversarea e marcata cu niste prints geniale, nu ai cum sa nu le dai like si share.

Sunt mandra ca am aparut si eu in aceasta publicatie manifest a unei generatii noi de antreprenori si profesionisti. In 2008, era printre primele publicatii care dadeau un vot de incredere noilor media, iar bloggerii momentului erau in BIZ. Eram singura femeie, dupa cum vedeti. Nu e deloc putin pentru mine, e chiar foarte mult, de fapt, chiar daca nu eram si in poza de pe coperta. (Sa nu vorbim despre styling, nu cunosteam acest cuvant acum 8 ani! Pe langa coafura neinspirata si hainele ciudat alese, as zice ca sunt neschimbata.) Cand vad revista si cand stiu ca si acum sunt aici, ma ambitionez sa ajung candva pe coperta. Singura. I will take over the world! Mwahahahaha!

revista-biz-2008-puterea-blogurilor

 

Aceasta aniversare ma face sa ma intreb ce faceam eu acum 17 ani. Aveam 15 ani, eram eleva de liceu, faceam voluntariat, nu aveam telefon mobil, accesam Internetul prin dial-up acasa, visam sa calatoresc mult, sa lucrez in media. Cele mai importante lucruri din lume pareau sa iau bacalaureatul si sa intru la Jurnalism. Ma pupasem cu un baiat, de care ma “despartisem” pentru ca a plecat la bunici, la tara. Visam la marea dragoste. Aveam cativa prieteni buni si credeam ca vom si fi prieteni pe viata. Cu multiam reusit sa raman prietena, mi se pare extraordinar asta, dar mi-am facut si alti prieteni, oameni cu care am lucruri in comun in prezent, varianta mea adulta. Asta e viata: din toate visele, unele se implinesc, altele nu. Important e sa ai mereu vise, sperante, sa crezi in ele.

Revenind la Revista Biz, sa stiti ca isi cauta coleg. Cautati detalii pe pagina lor de Facebook.

La multi ani, Biz! Si tuturor celor care cred in sansa lor!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply