MANCAM

sa decoram frumos si… funky

Ce iti vine sa faci pe o vreme ca asta? Imi vin in minte mai multe lucruri, dar vreau sa ma opresc asupra unuia din ele, nu neaparat primul din lista: sa gatesti. Sa coci, mai precis, ca bucataria sa se incalzeasca si sa capete un parfum delicios. Pentru iubitorii de briose si pasionatii de framantat, atelierul de decorat briose a fost cel mai inspirat loc in care te puteai afla sambata asta. Profesoara ne-a fost prietena mea, Ioana Manac, de la Funky Cakes, care sustine deja de ceva timp cursuri dupa ce ea insasi si-a perfectionat tehnica la cursuri in strainatate. N-ati fi zis ca oamenii se duc la scoala pentru asa ceva, nu? Ha! Ei bine, se duc, platesc pentru asta si apoi se mandresc cu dimplomele lor!

Asadar, am invitat bloggeritele la atelierul tinut de prietena mea, Ioana, si ieri am avut placerea sa ma adapostesc si sa uit de vremea infecta intr-o ceainarie adorabila, impreuna cu Andreea Stan si Inozza, cu care am colorat, am framantat si am modelat pana am obtinut o figurine 3D si 2D cu care iti venea mai degraba sa te joci, in loc sa le mananci! =))

decorare cupcakes 2

Briosele nu erau doar simpatice, ci si bune. Ele fusesera coapte cu o seara inainte de profa noastra, Ioana. Fiecare din noi a avut de decorat 12 briose, deci ea a avut de copt 120 de briose, oameni buni. A spus ca a stat pana la 4 dimineata dupa tavile cu cupcakes. Jos palaria! =)) Evident, tot ea ne-a pus totul la dispozitie: fondant, colorant, pensule si tot ce ne-a mai trebuit. Noi am venit doar cu pasiune pentru cupcakes.

Iata 5 din fugurinele mele 3D. Nu e rau pentru o persoana complet neindemanatica, nu?

decorare cupcakes

La sfarsit, toate cursantele s-au fotografiat cu operele lor de arta comestibile! Eu nu am fost in poza, din pacate, pentru ca ma grabeam sa mai ajung undeva.

decorare cupcakes 3

Daca vreti si voi sa participati la un astfel de curs, ca sa va relaxati sau ca sa invatati cum sa va impresionati prietenii, gasiti informatii despre cursuri pe Funky Cakes.

You Might Also Like

10 Comments

  • Reply
    anca
    14/10/2012 at 12:34 PM

    in Serendipity ati fost? 🙂

  • Reply
    Cristian
    14/10/2012 at 7:35 PM

    Cât de fain!!! Sunt foarte reușite figurinele tale.

  • Reply
    Dana
    14/10/2012 at 7:39 PM

    Ce bine arata briosele, mi-ai facut pofta si cred ca o sa-mi fac si eu maine 🙂

  • Reply
    Ana
    15/10/2012 at 10:39 AM

    Ce fain sună, trebuie să merg și eu să învăț cum e cu fondantele astea.

  • Reply
    Lady Shoes
    15/10/2012 at 4:34 PM

    I-am, i-am. Arata delicios.

  • Reply
    Fericirea se ascunde in briose … cateodata | Provinciala
    16/10/2012 at 10:48 AM

    […] Andressei am petrecut cateva ore bune, la atelierul de decorat briose sustinut de Ioana Manac. Eu, Andressa, Inozza si inca niste doamne, am framantat fondantul, l-am colorat, decupat sau modelat si apoi […]

  • Reply
    violeta
    17/10/2012 at 8:21 PM

    Buna seara ,
    Ma iertati ca va deranjez asa de tarziu cu acest e-mail.Vin cu rugamintea la d-voastra sa publicati un articol umanitar despre fetita mea Leontina Nicoleta.Pana acum a publicat ziarele Jurnalul National,Libertatea, Gazeta de Sud, Ziarul Lumina si sau alturat si alte site-uri si bloguri.Dar ne dorim sa luptam in continuare pentru fetita noastra pentru a strange banuti necesari interventiei chirurgicale la ochi.Iar suma stransa pana acum nu este de ajuns pentru a o opera.Si nu dorim sa ne blocam aici.Doar cu sprijinul d-voastra cresc sansele pentru a strange suma necsara de 35.000 de euro in acest pret incluzindu-se operatia si restul cheltuielilor aferente vize,transportul si controalele aferente dupa operatie.

    Despre Leontina mai multe informati le gasiti pe:http://leontinanicoleta.blogspot.com/

    Va rog frumos sa-mi lasati un e-mail la adresa violetaleontina@yahoo.com daca puteti scrie un articol!
    Va multumim anticipat!

  • Reply
    Daily Gossip
    18/10/2012 at 12:14 PM

    La ora asta ceva dulce ar fi bine venit. Fetelor, mi-ati facut pofta de ce aveti voi acolo in cutie…sunt de vanzare? 🙂

  • Reply
    Marcel
    27/10/2012 at 11:37 AM

    Arata superb… cred ca la fel sunt si de gustoase 🙂 Felicitari!

  • Leave a Reply