Diverse

ultimele stiri pentru iubitoarele de moda

In timp ce imi aleg rochiile preferate facand bagajul pentru o vacanta de vis, imi adun fortele pentru a scrie un post. Pe caldurile astea, mintea imi sta numai la inghetate si moda, asa ca fac un rezumat cu stirile care mi-au atras atentia zilele astea.

1. Diana Bobar pregateste o noua colectie. Prezentarea va avea loc peste 3 saptamani si, de pe site-ul ei, stim deja ca promite mult verde, rosu si fucsia.

Abia astept sa o vad. Si sa-mi comand rochii! Vara asta mi-am comandat la ea o rochie inspirata dupa modelul “Rainbow” (extrem de popular, din cate mi-a spus Diana) si a iesit extraordinar.

(Photo: Rochia Rainbow)

2. Jules relanseaza un proiect: Republic of Tutu. Colectia Plate Up contine coliere si cercei statement la preturi mici si efect… wow! O gasiti aici. Bravo, Jules!

3. Ieri s-a lansat un magazin online de blugi. Superjeans.ro va comercializa produse de la mai multe branduri de notorietate. O nisa interesanta, recunosc. Eu sigur voi fi o clienta findela pentru ca sunt o mare iubitoare de jeans.

Superjeans.ro

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply
    Jules
    31/07/2012 at 2:02 PM

    OMG, ești așa de tare! Mersi mult de tot pentru menționare 🙂 De mâine chiar intră în sale colecția, sper să fie și mai tentante prețurile, chiar acum lucrez la new items 🙂

  • Reply
    Catalin - GeekBlog
    31/07/2012 at 8:31 PM

    Am tot cauta pe blogurile de fashion din Romania dar n-am gasit nicio stire sau nicio initiativa fata de geek fashion 🙂

    Oare e prea devreme pentru Romania?

  • Reply
    ddunia
    02/08/2012 at 1:25 PM

    Ah, minunata Diana Bobar. 🙂

  • Leave a Reply