Diverse

presomanul se intoarce

Ori se fura presuri peste tot, ori ma urmareste pe mine Presomanul. Exact ca acum 6 ani, presul de la usa mi-a disparut. Nu au existat martori (sau au fost eliminati pentru a nu furiniza informatii organelor de cercetare?) si nu am avut dovezi pentru a elimina pe cineva din lista de suspecti (vecinii si femeia de serviciu). Singura care ar fi avut un motiv pentru a comite crima era presedinta asociatiei de locatari: i-am suflat locul de parcare. Dar cine se uita la CSI stie ca asta nu e suficient pentru a o aresta.

Cum s-au intamplat lucrurile? Testosul a ajuns intr-o zi acasa si a constatat ca presul lipseste. Eu m-am amuzat, el a ramas stupefiat. A investigat problema: a urcat si a coborat pe scari in cautarea lui. Problema era ca eu si multi alti vecini aveam presuri identice, cumparate cu 5 lei de la magazinul din colt. Asa ca, in lipsa unor probe ADN, el nu a putut identifica cu succes pretul nostru.

Testosul ma tot intreba inocent: “De ce ar face cineva asa ceva? De ce ar fura cineva un pres murdar?” I-am raspuns intelept, asa cum fac de obicei: “Pentru ca poate”.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Andre
    11/03/2012 at 11:06 PM

    Incredibil. Si mie mi l-a luat vineri. 4 ap pe palier doar al meu a disparut. Am m si intrat cu inima stransa ca am zis ca mi-au spart ap. Luasera sau luase doar presu. O explicatie venita de pe palier “pai al tau era cel m frumos.”

  • Leave a Reply