Diverse

seara europeana

Asta numesc eu o seara europeana! Beau bere Paulaner si rasfoiesc un album de arta Klimt. As fi zis ca e seara germana, dar Klimt s-a nascut la Viena si mi-ar fi stricat titlul postului!

E seara europeana si pentru ca pe HBO este (pentru a mia oara?) Notting Hill, filmul ala in care Julia Robertsunde se indragosteste de un tip obisnuit, jucat de englezul Hugh Grant. Actiunea se petrece in UK. Un film de care nu ma pot satura (mai ales pentru scenele alea de la cina in familia lui cand rudele si prietenii se poarta absolut nefiresc in preajma vedetei)!

Doamne, ce mi-ar placea sa cred ca se poate asa ceva! Stiti, cand aveam 13 ani eram absolut indragostita de Taylor din Hanson. Aia care cantau Mmmbop. Si in mintea mea era clar ca exista sansa sa ne intalnim candva si sa ma placa si el. Adormeam imaginandu-mi scenarii: intr-unul se strica avionul trupei la si trebuiau sa aterizeze la Bucuresti, apoi mergeau la un restaurant, unde eram si eu, desigur, si aveau nevoie sa le traduca cineva meniul… =)) In alt scenariu, castigam un concurs si faceam o poza cu el si el era absolut vrajit de frumusetea mea est-europeana! =)) Ati cam prins ideea: eu chiar credeam ca orice e posibil.

Credeam cu tot sufletul. Acum mi-e greu sa cred ca minuni se mai intampla. Happy-end-ul perfect e doar pentru filme. In realitate, e… pur si simplu altfel. Sau ma insel? Notting Hill ma face sa cred ca se poate orice.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply