Diverse

mondenitati

Aseara am fost si eu la Stadio Sports Bar unde Heineken a invitat mai multi bloggeri pentru a bea o bere si a vedea meciul… Care meci? Habar nu am. Dar berea a fost buna (god, I love beer!) si salsa pentru nachos s-a ridicat la nivelul berii.

Au fost de fata o multime de microvedete (asa se numeau bloggerii nu?), iar eu am stat la masa cu Adina Necula, Cristina Bazavan, Tudor Moisescu, Marie Jeanne si i-am vazut pe acolo si pe Bobby Voicu si pe Nihasa. Multumesc, Oxygen PR pentru invitatie. Le astept si pe urmatoarele!

Asemenea evenimente, cum a fost si Social Kitchen (despre care o sa scriu alta data!), imi readuc aminte ca bloggerii astia sunt oameni cu care oricine se poate imprieteni foarte repede. Ca este placut sa faci conversatie cu ei si ca membrii acestei comunitati sunt printre putinii oameni care reusesc sa te fac sa te simti ca acasa, oriunde i-ai intalni. Paharul sus pentru ei!

Acum ma duc sa ma intalnesc cu cineva pentru a pune la punct detalii despre o sponsorizare pentru Partyessa. Abia astept sa va povestesc!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply