Diverse

personalitate plata cu lamaie

Intotdeauna am crezut ca exista un loc sub soare pentru fiecare si ca daca ai un pic de noroc si esti hotarat si sa-ti gasesti locul potrivit, fiecare defect al tau poate fi de fapt o calitate. Daca esti obsedat de curatenie, n-o sa fii penalizat si poate promovat la o firma de curatenie, daca esti vorbaret, n-o sa fii penalizat, ci promovat la un hotline etc.

Well, I was wrong. Una din descoperirile si dezamagirile vietii de adult e ca o personalitate puternica nu e apreciata nicaieri. Nici macar acasa, cu atat mai putin la serviciu!

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply
  Spiep
  12/11/2009 at 4:35 PM

  Bate cuba! :))

 • Reply
  Ostap Bender
  12/11/2009 at 5:04 PM

  eeeeiii…. Nici chiar asa Andressa, mai ai si tu putina rabdare!! Inca n-ai descoperit decat o foarte mica parte din viata de adult, asa ca hai sa vorbim peste 5-7 ani despre treaba asta.

 • Reply
  alex
  12/11/2009 at 5:30 PM

  Cam ai dreptate , de obicei se uita la tine asa si te baga intr’un cerc si te lasa singur ca deh nu esti asa patrat ca ei 🙂
  salve’

 • Reply
  adrian barbat
  12/11/2009 at 7:12 PM

  Eeeee
  asta e doar inceputul, o personalitate puternica deranjeaza intotdeuna si mai ales pe cei slabi pentru ca cei care au si ei o personalitate puternica te respecta si te trateaza ca egal, restul se razbuna preventiv sa ca sa te faca sa intelegi cine e seful ;).

 • Reply
  Dexter
  12/11/2009 at 7:55 PM

  🙂 o personalitate puternica nu este apreciata deoarece este impunatoare si nu admite compromis parerea mea

 • Reply
  Suminona
  13/11/2009 at 12:00 PM

  Trebuie sa ai un post de conducere… sau sa fi un cap deasupra altora ca sa iti aprecieze personalitatea puternica 🙂
  altfell oameni rabdatori … 🙂

 • Reply
  violet
  13/11/2009 at 3:00 PM

  aaaaa, ma scuzati, dar ce-i aia personalitate puternica?

 • Reply
  dzeta
  13/11/2009 at 6:27 PM

  De fapt, ce intelegi printr-o personalitate puternica?

  Ma gindesc ca imaginea ta este a unei persoane extrem de competente, care considera ca punctul sau de vedere e evident superior si trebuie acceptat in consecinta.

  Chiar daca opiniile acestei personalitati puternice sunt absolut corecte, mai e necesar si efortul de a ii convinge pe ceilalti, care nu vor sa accepte aceste opinii. Indiferent de motive: pentru ca nu au inteles punctul de vedere, pentru ca au alte planuri, pentru ca nu vor sa permita celor mai inteligenti sa ii domine…

  Eu cred ca o personalitate puternica este absolut necesara si de dorit la locul de munca, insa adesea aceasta personalitate trebuie prezentata prin voalul unei abordari diplomatice.

  Cu alte cuvinte: o persoana talentata si de succes poate sa spuna aproximativ orice, cu conditia de a isi alege cuvintele potrivite. E un talent suplimentar, fara de care eu nu cred ca se poate.

 • Reply
  cristina
  13/11/2009 at 8:06 PM

  O persoana cu o personalitate puternica are numai de castigat in viata, atata timp cat stie care e limita si cand e cazul sa se impuna. Insa faptul ca esti “obsedat de curatenie” sau “daca esti vorbaret”, ca sa te citez pe tine, nu inseamna ca ai o personalitate puternica. Sunt pur si simplu niste obiceiuri sau calitati ale tale; nu iti fac o personalitate puternica. Asta e cu totul altceva, e felul tau de a fi, de a te purta cu cei din jur, de a te impune. Nu le confunda.

 • Reply
  Paula
  13/11/2009 at 8:22 PM

  O personalitate puternica e puternica pentru ea insasi. Nu are neaparata nevoie de aprecierea celorlalti.Si totusi cred ca oamenii,in general, sunt impresionati de oamenii cu caracter puternic. Ca nu o arata mereu…well…instinct de autoaparare. 🙂

 • Reply
  Catalin
  14/11/2009 at 4:29 PM

  Pai si in relatie e ca la serviciu: daca e genul de mediu in care exista prejudecati, atunci seful, respectiv cel care poarta pantalonii in casa respectiva se va simti amenintat de o persoana cu un caracter puternic.

 • Reply
  cristina
  14/11/2009 at 6:04 PM

  inteleg la ce te referi; dar chiar te intereseaza sa iti aprecieze toata lumea personalitatea puternica? eu cred ca cine conteaza o sa o faca – mai devreme sau mai tarziu, in punctele cheie:)

 • Reply
  Monkey
  15/11/2009 at 5:42 PM

  “obsesia pentru curatenie” sau logoreea verbala nu prea au musai de a face cu personalitatea.
  Cat despre dilema, cred ca ti-ai raspuns singura: totul e sa iti gasesti “locul” potrivit. Creativii, extrovertitii au tipare comportamentale care ii face potriviti pentru unele joburi, iar introvertitii, taciturnii pentru altele. Cat despre “puterea” personalitatii – manevrata corect poate deveni un “strength”.
  Oricum, cred ca la tine a fost o frustrare temporara, care a trecut ca un nor pe un cer senin.

  • Reply
   andressa
   15/11/2009 at 6:19 PM

   @Monkey:
   da, mai multe persoane au sesizat ca nu are legatura obsesia pentru curateine cu personalitatea puternica.
   Eu voiam de fapt sa spun altceva: ca indiferent ce pitici ai pe creier, pitici pe care majoritatea i-ar considera un defect, exista cel putin un loc pe lume unde acesti pitici pe creier sa fie pusi la lucru in folosul tau, sa fie considerati o calitate.
   O a doua idee era ca poti ca totusi sa ai personalitate puternica, sa fii incapatanat, sa ai spirit de initiativa nu e un lucru bun, de cele mai multe ori. De fapt, niciodata, se pare.

 • Reply
  singurulcomentatornepapagal
  16/11/2009 at 8:39 PM

  1.pfff.
  2.get yourself a new bf.

 • Leave a Reply