Diverse

la o cafea fierbinte

Concursul Starbucks anuntat aici s-a terminat. Asadar marti, la 19:30 pe 14 decembrie voi sta la povesti la Starbucks din Plaza Romania (in postul precedent am anuntat ca loc de intalnire AFI Cotroceni din greseala, imi cer scuze!) cu Miky (Diana n-a putut veni), Corinas si Raluca!

Asadar, fetelor, nu uitati sa aduceti cu voi o carte pentru programul “Carti pentru copii”. Cartile donate de clientii Starbucks vor fi oferite organizatiei SOS Satele Copiilor si Civika, cu scopul de a creste sansa la educatie a copiilor. Asadar, alegeti cartile cu grija. Mai bine basme decat literatura erotica, mai bine atlase geografice decat filozofie (daca nu cumva e “Lumea Sofiei”, aia merge!).

Va multumesc tuturor celor care mi-ati scris comentarii cu povestile voastre. Sper sa ne intalnim cu alta ocazie la o cafea aburinda sa ne cunoastem putin.

Daca acest concurs s-a derulat sub sloganul “Povestile sunt daruri. Imparte-le!”, eu zic ca, indiferent daca ne vedem marti sau alta data, daca ne vedem in aceasta formula sau cu alte persoane, ar trebui sa profitam de orice moment sa spunem o poveste frumoasa. Indulceste sufletul si apropie oamenii. Craciun fericit!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Tudor
    14/12/2010 at 9:52 AM

    Nu prea am citit cu atentie postul publicitar, dar numai fete fara baieti, damn! Sounds a little boring, right?

  • Leave a Reply