Diverse

the nerd in me

Sunt foarte mandra de mine. Am reusit ieri, dupa lupte seculare, sa fac putina ordine in sidebar-uri si sa pun tot felul de widget-uri si de plug-in-uri, singura singurica. M-a ajutat si Claudiu, dar nu cu asta si cu repararea unui bug legat de butoanele de like+share+ce mai este sub fiecare post. Inca nu sunt multumita de acele butoane (parca sunt cam ciufulite, asa, nearanjate, nealiniate), dar deocamdata sunt perfecte pentru ca nu mai vreau sa ma uit nicio secunda in coduri si plung-in-uri!

Vedeti, dragii babei, am imbatranit si eu. A trecut vremea cand cavalerii blogosferei faceau coada ca sa imi puna o virgula, o tema, un font, orice! (Sau a trecut vremea cavalerilor?) A trecut vremea cand ma incurcam cu studenti la politehnica si uite ca nu m-am gandit bine cand am ramas cu un avocat. Desi, fie vorba-ntre noi, si profesia asta e utila la casa omului! Asa ca am ajuns sa citesc despre butoane si coduri singura, singurica si desi ma simt ca o eleva de nota 10 dupa ce le-am dat de cap, cred ca mai am mult pana cuceresc lumea. Dar nu mult: Zuckerberg, look out!

Pana la urma bravo mie. O sa share-uiesc acest post pe toate retelele posibile ca sa va bucurati si voi de ingeniozitatea mea. Ha!

ps: Fellow bloggers, cu unii dintre voi ma vad vineri la Nada Mas, nu? Doar ca sa stiti, eu vin.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply