PURTAM

Când de Black Friday am reușit să îmi cumpăr ceva și mi-am vindecat o rană

Cum m-am despărțit de un dobitoc? M-am dus să aduc ketchup pentru pizza și nu m-am mai întors niciodată.

Sunt tare mândră de această amintire. 🙂 Mă trata urât, mă tot critica, iar când am dus pizza pentru el și colegii lui, pentru că lucrau până târziu, mi-a făcut capul pătrat pentru că uitasem să iau și ketchup separat. Niciun „Mulțumesc”! Doar „Nu ești în stare să ții minte, să faci un lucru simplu!” Așa cum îmi spunea adeseori. Mă săturasem.

Ca-n filme, am zis zâmbind că mă întorc imediat și dusă am fost. Nu i-am mai răspuns la telefon apoi. Pur și simplu NU MERITA.

Aveam doar douăzezi și ceva de ani atunci. Nu aveam nimic de pierdut. Ar trebuit să fiu din ce în ce mai înțeleaptă, dar în timp, realitatea este că m-am transformat într-o persoană pe care cu greu o înțelegeam și o mai recunoșteam.

Pe măsură ce mi-am dorit mai mult să rămân într-o relație, a contat din ce în ce mai puțin pentru mine ce fel de relație era. Mai important era să dureze decât să mă simt eu bine.

Ca femeie în toată firea, nu am purtat cizmele mele preferate pentru că „nu eram în stare să am grijă de ele”, le stricam adică. Era noroi pe stradă sau în parc sau pur și simplu le uzam. Așa că au rămas în cutie și eu aveam o părere foarte proastă despre mine.

A fost greu ca, după ce nu am mai auzit acest tip de discurs de la partenerii mei, de-a lungul timpului, parcă îi alegeam ca să aud numai critici!, să nu mai aud asta nici de la vocea din capul meu. Chiar și eu începusem să îmi spun „nu ești în stare” și „strici totul”. Acum 2 ani, mi-am făcut marea bucurie de a-mi cumpăra de Black Friday de la Otter o pereche de cizme așa cum îmi doream, super confortabile, și nu le țin în cutie ca să le protejez, le port și dacă ies în parc sau să cumpăr pâine. Le port și când vreau să mă simt sexy. Și dacă o să mă calce copilul de 15 ori pe ele, nu o să îmi pară rău. O să mă bucur că port ceva ce îmi place și că, din fericire, pot să îmi mai cumpăr și altele. Doar asta contează.

Și ăsta este și mesajul campaniei Otter de Black Friday de anul acesta: #doarceconteaza.
Să nu ne mai stresăm și pentru că unele lucruri se strică sau se uzează, că cel mic desenează pe pereți sau că ne-a ros câinele pantofii. Nu merită să ne stricăm ziua cu astfel de griji, ce este mult mai important este că suntem sănătoși, ar trebui să fim recunoscători pentru oamenii și pentru lucrurile frumoase din viețile noastre. Le rezolvăm pe restul cu niște cumpărături de Black Friday!

Așadar, sperând că nu ați plâns că vi s-a rupt tocul la pantofii preferați, iată câteva produse la preț special – atât pentru femei, cât și pentru bărbați – în oferta de Black Friday a magazinelor Tezyo, Salamander, ALDO sau pe în perioada 12-14 noiembrie.

Intrați și voi pe:

Veți găsi mii de modele!

Pantofi ALDO
Pret intreg 379 RON
Pret Black Friday 149 RON

Cizme EPICA
Pret intreg 499 RON
Pret Black Friday 179 RON

Ghete EMU
Pret intreg 749 RON
Pret Black Friday 299 RON

Botine EPICA
Pret intreg 599 RON
Pret Black Friday 279 RON

Ghete GEOX
Pret intreg 509 RON
Pret Black Friday 229 RON

Ghete OTTER
Pret intreg 329 RON
Pret Black Friday 159 RON

 

Spor la cumpărături!

 

Foto: Anelise Sălan

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Carmen
  10/11/2021 at 9:53 AM

  Ca bine spui…..tare pretios si usor este de oferit un cuvant bun, frumos : multumesc, te rog si altele in genul si cand lipsesc, musai sa te intrebi macar de ce ?

  Discut cu bugetul, sa vedem daca gasim loc pentru cizme Flavia – https://www.otter.ro/ghete-flavia-passini-negre-3000-din-piele-naturala, de nu, sanatosi sa fim !
  Multumesc ptr aducerea aminte de reduceri!
  Zi usoara sa ai!

  • Reply
   andressa
   10/11/2021 at 9:59 AM

   Buna, Carmen!
   Buna alegere, imi plac la nebunie ghetele!

  Leave a Reply