CUMPARAM

Câștigă un rucsac din piele și invitații la Band of Creators Pop Up Shop

Mie îmi place să fac senzație cu hainele pe care le port. Să mă întrebe alte fete “De unde ai bocancii ăștia? Neapărat să îmi spui!” sau “Ce rochie cool! De unde ai luat-o? Cât ai dat pe ea?

Asta mi se întâmplă aproape numai la piese de designer și cum nu îmi permit designeri străini cunoscuți la nivel internațional și, sincer, nici nu îmi prea plac hainele după care se uită toți bogătanii fără pic de gust sau discernământ, îmi aleg haine de la designeri români. Fac lucruri speciale. Piese. Materiale de calitate, lucrătură manuală adesea, sunt ingenioase și te fac remarcată.

Pantofii Ginissima pot fi văzuți la Pop up Shop in weekend!

În acest weekend aveți ocazia să vedeți în premieră colecțiile de primăvară-vară 2019 a peste 20 de designeri de haine și accesorii la Band of Creators Pop-Up Shop. Sămbătă și duminică, între 11:00 și 19:00, la Point (strada General Eremia Grigorescu nr 10), veți vedea și veți putea proba haine și accesorii de la Edita Lupea si Florentina Giol, Larisa Dragna, Studio Cabal, Efemere, Smaranda Almasan, Climent Art, Ginissima,Ramelle, Oana Manolescu, Ioana Ciolacu, Most Precious, Parlor, AFMF, Kinga Varga, Komoda, Daring Trash, Life in Mono sau Chic Utility. Se intră pe bază de bilet (10 lei) sau invitație.

Vă pot oferi o invitație la eveniment și un cadou, un produs senzațional creat de unul din designerii români care expun la târg, acest rucsac Climent Art, în valoare de 500 lei, pe care îl outeți admira în prima poză. Le voi oferi unei cititoare, aflați un pic mai jos cum le puteți câștiga!

Am început să descopăr și să apreciez designerii români pe la 20 de ani, când începusem și eu să mai scot capul în lume și să constat că hainele spun o poveste despre cel care le poartă. Am rămas la prima mea dragoste și când ne-am îmbrăcat eu și Irina Fodor pentru Inspirația de Weekend: am ales aproape numai designeri români pentru tot sezonul, aproape 50 de ținute au fost în total. Am apreciat imediat piesele deoebite, uneori unicate, foarte practice, lucrate manual de cele mai multe ori, cu multă creativitate, din materiale de calitate. Era greu să îi găsesc însă, puțini își permiteau spații comerciale în centru sau, mai târziu în mall-uri. Nici site-uri nu aveau mulți. Ei făceau pur și simplu ce știau să facă și câțiva aflau despre ei. Era un început în această industrie.

Band of Creators este un concept care a ajutat la dezvoltarea industriei: un magazin care reunește mai multe branduri într-un singur spațiu comercial. Astfel, noi ne bucurăm că avem unde să vedem online sau offline produsele, iar designerii nu își mai bat capul cu expunerea și vânzarea lor.

Trăim într-o lume consumeristă, în care contează mai mult să ai mereu țoale noi, oricum ar fi, deși ieftin înseamnă de obicei prost și lucrători chinuiți sau chiar evaziune fiscală. Nu e ușor ca antrepenor în niciun domeniu, dar cred că în modă e poate cel mai greu. E aproape nedrept să te lupți cu marii retaileri care pot pune pe piață tricouri cu 10 lei, când tu ești la început de drum și știi cât te costă un singur angajat în România, materiale de calitate, marketing și multe altele. Este și responsabilitatea noastră să alegem inteligent și civic, să sprijinim dacă putem tinerii designeri. Eu am încetat demult să cumpăr 5 haine ieftine, prefer una mai bună, mai frumoasă, făcută cu drag. În plus, când începi să te pricepi la modă, să ai stil, te prinzi că nu trebuie să ai multe haine, ci că trebuie să ai piese, și că în general suntem prea săraci să ne luăm cârpe ieftine. Arată rău și se strică imediat.

Poate ați observat, moda românească e din ce în ce mai apreciată în țară și în străinătate. Vedem ținute cool sau glamouros românești pe covorul roșu sau în videoclipuri, pentru că artiștii, vedetele, le apreciază și le poartă cu mândrie. Spre exemplu, Andra poarta deseori creațiile Larisei Dragna când are apariîii TV, Parlor este alegerea firească a Andreei Raicu, a Anei Morodan sau a Iuliei Vântur pentru evenimentele red carpet, în timp ce Andreea Esca si Irina Rimes preferă ținutele semnate de Ioana Ciolacu.

Dacă nu știți ce buget să vă alocați pentru sesiunea de shopping care deschide noul sezon, iată: prețurile topurilor pornesc de la 125 de lei și pot ajunge la 500 de lei, în cazul celor din materiale prețioase, rochiile au prețuri între 300 și 1200 de lei, în timp ce pantalonii costă între 350 și 700 de lei. În categoria accesoriilor, prețurile variază între 300 și 500 de lei pentru genți sau între 350 și 500 de lei pentru pantofi. Și se poate plăti cu cardul, desigur!

Vedeți accesoriile Climent Art la Pop-Up Shop în weekend!

Mergeți la pop-up shop și îndrăgostiți-vă de obiecte care vă vor face să vă simțiți și să arătați altfel. Ieșiți din uniformă.

Ca să câștigați o invitație dublă și rucsacul cadou, trebuie să dați SHARE la această postare pe Facebook și la evenimentul de pe facebook până vineri la ora 16. Lăsați și un comentariu tot pe facebook ca să știu că participați! Vineri după-amiază voi anunța printr-un comentariu cine a câștigat. Succes!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply