TRAIM

[EA] Haine din piele comode și sexy. Yoko Aida lansează un nou brand în fashion

EA este o serie de articole Andressa.ro despre femei inspirate, creatoare de concepte și lucruri deosebite, care merita respectul nostru și atenția noastră, un like, un share, o comandă sau o donație. 

Hainele din piele nu se demodează niciodată. Și au ceva special, îți dau putere, sex-appeal, te fac să te simți ca un supererou cu o pelerină în vânt. Indiferent ce vârstă ai, ce stil, o geacă de piele nu trebuie să îți lipsească din garderobă. Merge cu orice. Eu o port și cu rochiile de seară. Pentru cei care iubesc la fel de mult ca și mine aceste piese, iată o veste importantă: în această iarnă se lansează un nou brand de fashion pe această nișă: Yoko Aida. 

Yoko are 29 de ani, a absolvit Facultatea de Jurnalism, dar în ultimul an s-a apucat și de croitorie și design. Așa că până la urmă, cu o diplomă în mână și multe vise, a apucat pe cu totul alt drum. S-a înscris la Institutul de Modă și a devenit designer vestimentar.

“Nu știu ce înseamnă să atingi succesul, eu știu doar că ceea ce fac acum mă definește în totalitate și mă împlinește sufletește.”

Yoko Aida Popa are creativitatea predestinată. Poartă două prenume deosebite. Yoko, de la Yoko Ono, artistă, compozitoare, activistă, și Aida, de la binecunoscuta operă de Verdi, în care numele acesta e purtat de o prințesă etiopiană. Tânăra aflată la început de drum în design realizează numai piese din piele: geci, rochii, pantaloni. Până acum, hainele ei au putut fi văzute și cumpărate la târguri de modă, în mod special la MATERIA, singului târg autohton de design contemporan în piele.

“Fac și piese unicat, rochia silver fiind una din ele, care este perforată manual fiecare bucățică în parte.”

Pentru hainele ei, ea spune că alege piele de foarte bună calitate, care se croiește bine, arată și se comportă impecabil și după multe purtări.  “Momentan colaborez cu furnizori din Romania, Turcia si Italia.”

This slideshow requires JavaScript.

“Creațiile mele se remarcă printr-un stil futuristic, menit să atragă atenția privitorilor. Au un design modern și confortabil transpus în piese unice, care emană un aer sport și sexy în același timp.”, explică Yoko.

Până acum, ea a găsit clienți printre prieteni, dar în noiembrie își va lansa site-ul și publicul larg va putea comanda orice piesă. Ea promite prețuri accesibile, raportate la prețul materialelor și a timpului de croială. Fiți cu ochii pe pagina ei de Facebook pentru a fi la curent cu noutățile.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: