GANDIM

Aeroportul Otopeni. Haosul e in aer!

In urma cu doar cateva zile, dupa ce a ratat intalnirea cu Jean Claude Juncker, Viorica Dancila a cerut rapoarte si verificari la Aeroportul Bucuresti. Practic, premierul a intarziat, iar din aceasta cauza a cerut mare ancheta. Spunea ca e inadmisibil si afecteaza imaginea Romaniei.

Azi.
Niste romani, multi, care aveau zbor in zorii zilei, desi au ajuns la o ora ok in aeroport, au stat peste o ora la coada de check-inn, alte zeci de minute la securitate, apoi control pasaport… au pierdut avioane. Capacitatea aeroportului, stim cu totii, este mult prea mica pentru miile de pasageri din fiecare dimineata, pentru zecile zboruri, asa ca si azi, la fel ca in fiecare dimineata, in acest aeroport sunt cozi interminabile oriunde iti intorci privirea.

Si azi zeci de oameni au pierdut avioane din cauza incompetentei. Nici nu conteaza ce companie, ce destinatie sau ce aveau de facut si nu, multi nu mergeau in vreo vacanta. Mai grav e ca astfel de oameni pierd contracte si proiecte importante, isi pierd de multe ori job ul sau sanse imense in cariera. Pentru toti acesti oameni cere cineva vreo ancheta?

Pentru toate zborurile anulate, intarziate, pentru toate cozile interminabile, pentru mizeria de nedescris din acel aeroport si chiar pentru acea gogoasa care se vinde in aeroport cu 40 de lei… a cerut cineva vreodata un control ?

Poză de azi, ora 7:00

 

Acest text a fost scris de o prietenă, jurnalistă. Și i-am cerut voie să îl public pe blog pentru că sunt absolut de acord cu ea.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply