PURTAM

Make-up artist pentru nuntă și alte evenimente. Recomandări și prețuri

Un machiaj profesional trebuie să îndeplinească trei condiții ca să fie reușit:

1/ să arate bine atât în realitate, cât și în poze

2/ să reziste foarte bine ore întregi

3/ să nu te facă să arăți altfel, de să nu te mai recunoască nici mama! (Cînd primești complimente de tip “ce bine arăți, parcă nu ești tu!”, clar e ceva în neregulă!)

Acestea fiind spuse, dacă ai nevoie de un make-up artist pentru că vrei să arăți foarte bine la nunta ta (de obicei cam atunci căutăm un make-up artist pentru prima oară, corect?), la un eveniment special sau pentru o ședință foto și nu știi de unde să apuci, iată un mic ajutor.

Adevărul e că nu e ușor, deși Facebook e plin de pagini! Să găsești un make-up artist foarte bun e cam la fel cu a găsi un instalator bun. Dacă ai unul de care ești mulțumit, ține-l aproape! 🙂

Prietenele mele mereu mi-au cerut recomandări pentru că știau că nu mi-e străin domeniul, lucrând în televiziune sau făcând ședințe foto pentru blog.

Iată deci pe cine vă recomand! Numai make-up artists cu care am lucrat!, deci testate toate pe pielea mea.

Buna dimineata! @zgabescu 🙂 #working #makingof #INSPIRATIADEWEEKEND

A post shared by Andreea-Mihaela Retea (@andreearetea) on

Ina Raicu. Ina are mare experiență în machiaj de televiziune, de film și de ședințe foto pentru reviste glossy. Printre cele pe care le machiază des se numără Laura Cosoi și Corina Caragea. Mie cel mai mult îmi place la Ina că subliniază calitățile modelului machiat și nu încarcă, este o specialistă în tehnica “less is more”. A făcut multe cursuri în domeniu și  poate face orice machiaj, stăpânește multe tehnici. Recent, ea și-a deschis un studio pe Str. Frumoasă nr 17, București. Pentru un machiaj de ocazie, prețul este de 250 lei, iar pentru mireasă, 450 lei. Ce vedeți mai sus și mai jos sunt machiaje realizate de Ina.

 

Micky Ianovici. Pe Micky am cunoscut-o lucrând cu Andra Măruță, este un make-up artist cu o clientelă foarte pretențioasă, făcând adesea machiaje pentru videoclipuri sau shootinguri speciale. Le-a machiază adesea pe Andra, Monica Bârlădeanu, dar și pe Delia, Cemalia Șucu, Gina Pistol. Fără doar și poate o recomand, doar sper să o găsiți disponibilă. Prețurile pentru mirese variază între 650 și 800 lei, în funcție de cerințe (discutați cu ea despre detalii). O găsiți pe Facebook și pe Instagram.

Roxana Minea. Pe Roxana o știam din tutorialele pe care le realizează pentru Avon. Ea este make-up artist oficial Avon și ne-a machiat pe mine și pe Irina Fodor pentru mai multe filmări la Inspirația de Weekend. Foarte des o machiază pe Anca Sînă Serea. Mai jos mă vedeți purtând un machiaj realizat de Roxana. Prețul pentru un machiaj de mireasă este de 500 lei, iar pentru un machiaj de zi, 250 lei.

 

Buna dimineata! @zgabescu 🙂 #working #makingof #INSPIRATIADEWEEKEND

A post shared by Andreea-Mihaela Retea (@andreearetea) on

Ioana Dumitrache. Ioana este una din bloggeritele mele preferate, în primul rând, așa am cunoscut-o și așa mi-a devenit dragă. După ce m-a machiat, am recomandat-o adesea. A urmat numeroase cursuri, nu este autodidactă, chiar dacă machiajul a fost întâi și întâi pasiunea ei. Este foarte atentă la detalii și foarte creativă. Ne-a machiat pe mine și pe Irina Fodor pentru Viva Party anul acesta. Prețul pentru un machiaj de mireasă este de 400-450 lei (include și gene false, la cerere) și timpul dedicat este de 60-90 de minute. Pentru un machiaj de seară, prețul este de 300-350 lei și durează cam 45-60 minute.

Teodora Dumitru. Teo, cum îi spun prietenii, lucrează și în televiziune, eu așa am cunoscut-o de altfel, și datorită presiunii timpului la emisiunile live, ea a căpătat o viteză ieșită din comun. Teo machiază de două ori mai repede decât mulți alți specialiști! Sigur, doar dacă e nevoită. Ca să reziste bine machiajul, e importată tehnica aplicării produselor, măcar teorie știu și eu!, așa că nu o grăbiți dacă nu e nevoie. Apropo de persoane pe care le-a machiat, i-au trecut prin mână, ca să zic așa, aproape toate persoanele publice pe care le cunoașteți. Pe noi, Teo ne-a machiat când am fost la Măruță! O găsiți pe Facebook.

Dacă aveți și voi recomandări, vă rog lăsați-mi comentarii! Mulțumesc.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply