CUMPARAM

O schimbare necesară. M-am întors la prima mea dragoste, Blackberry

Îmi amintesc și acum primii mei ani la ProTv, cand urcam și coboram treptele din cladirea turn de pe Pache Protopopescu, ținând în mână un Blackberry Bold. Scriam mailuri complicate, cu punctuație chiar, fără să mă uit la ecran. Degetul mare aluneca pe tastatura pe care o învățasem ca pe drumul spre casă.

Am avut multe modele de Blackberry pe care le-am adorat și am făcut mulți adepți ai telefoanelor cu tastatură. Noi, cei care scriem zeci de mailuri pe zi, am fost fermecați de butoanele mici și foarte eficiente. Pănă la urmă am fost atrasă spre calea touchscreenului și nimic nu a mai fost la fel. Scriu și acum mai lent și cu greșeli, iar ecranul e întotdeauna lipicios sau alunecos din cauza fondului de ten pe care îl transfer când vorbesc la el.

Am renunțat la telefonul meu vechi, Iphone 6, un moș se închide când mi-e lumea mai dragă și se blochează mereu pentru că are 2 ani, adică 14 în ani de câine și vreo 200 de ani în ani de tehnologie.

 

Unboxing my new Blackberry KeyOne #unboxing #blackberry #gadget #newtoy #happy #smartphone

A post shared by Andreea-Mihaela Retea (@andreearetea) on

Am noul Blackberry Keyone, o bijuterie cu ecran mare, touchscreen desigur, dar și tastatura de care mi-a fost tare dor. Are cameră de 12 MP pe spate  si 8 MP la camera de pe față. Memoria e de 32GB, iar eu am avut de transferat 23GB de pe vechiul telefon. Nu înțeleg cum pot să am atâtea date pe el, e ca în dressing: e plin ochi, dar nu am cu ce să mă îmbrac. Tot șterg poze, înregistrări, dar rămân cu zeci de giga de care nu am nevoie.

Mă simt ca și când aș conduce o mașină nouă, atât de încântată încât nu îmi vine să mă dau jos de la volan. În cazul de față, îmi tot vine să butonez la el, să văd cât de repede se mișcă și ce știe să facă.

Cine are nevoie de Moș Crăciun când poate să își cumpere singur gadgeturi? Dear Santa, adu-mi doar sănătate anul ăsta. De restul m-am ocupat eu!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Tea
  11/11/2017 at 8:33 PM

  Salutare de pe Q10, fratele mult mai vechi. Care mie mi-a scos peri albi: whatsapp ma anunta la 6 luni ca nu este compatibil cu tel meu si ca se va inchide (l-am reinstalat si merge), app de fb, youtube, waze nu merg, tot timpul scriu din browser..

  In rest, poze faine si tastatura de pe care scriu postari.. e cazul sa trec la iphone, de cand zic.. 😉

 • Reply
  CristinaM
  12/11/2017 at 10:13 PM

  Sa te bucuri de el!

 • Reply
  Alin
  15/11/2017 at 10:31 PM

  Arata foarte, foarte bine. Sa il stapanesti sanatoasa! Si eu imi doresc sa bifez, intr-o buna zi, un BB. Desi, nu prea ma incanta sistemul de operare Android. Momentan, am o relatie buna cu iPhone si iOS. Probabil, dupa ce va trece febra, o sa ma manance degetele sa imi iau, in sfarsit, un BB. Succes!

 • Reply
  Alexandru
  22/11/2017 at 10:14 AM

  Un telefon cu gust pentru oameni puternici. Pot spune ca dupa ce am folosit blackberry aproape 10 ani nu l-as schimba cu alt brand. Sa-l folosesti sanatoasa 🙂

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: