CUMPARAM

De unde cumpărăm cercei interesanți. Recomandări și prețuri

Pentru că pantofii nu se văd într-un selfie, dar cerceii da, pentru că schimbă total o ținută și pentru că sunt accesoriile mele preferate, am muuuulte perechi, m-am gândit să vă împărtășesc informații despre cei mai frumoși și mai interesanți cercei de pe piață în acest moment.

Topul este personal, după preferințele și bugetul meu.

Moogu de Andreea Mogoșanu oferă bijuterii cu design contemporan din metale prețioase. Lucrate manual, piesele sunt de multe ori unicat. Andreea a lucrat cu piele, lemn, argint. Cerceii mei preferați sunt din argint placat cu aur, foarte rezistenți la multiple purtări. O prietenă poartă o pereche foarte des și după un an arată ca în prima zi. Prețurile pentru o pereche din colecția Ready to Wear sunt între 250 și 500 lei. Eu am purtat modelul Eclectic Dream la Webstock, vedeți poza mai jos.

Icecream lover – caught in the act! #icecream 🍦 #webstockro #photoby @cristiansutu #hp #reinventeazaamintirile

A post shared by Andreea-Mihaela Retea (@andreearetea) on

La BonBijou de Raluca Leafu găsiți accesorii statement, broșe, pandantive și cercei wow, care transformă o ținută cu blugi și tricou basic în ceva senzațional. Cerceii sunt lucrați manual, din alamă,  cristale, zirconiu, textil, depinde de model, și costă în jur de 300-450 lei. Nu sunt ieftini, dar o pereche merită să ai în garderobă, te transformă. Am purtat o pereche disc de alamă cu textul cu OFFLINE la o filmare.

Offline #accessories @b0nbij0u #bonbijou

A post shared by Andreea-Mihaela Retea (@andreearetea) on

Andreesco Jewelry de Beatrice Andreescu. Am văzut o colecție în showroomul surorii ei, Andra Andreescu, care face haine, și mi-a păcut stilul minimalist. Nu am niciun obiect de la Andreesco, dar am văzut că un cercel (se poartă și doar unul!) din shop costă 450-550 lei. Nu îmi permit acum nici o pereche, nici un cercel, poate o jumătate, dar sunt pe lista mea.

Fabtory by Fabulous Muses în colaborare cu TriaAlfa. Placați cu aur sau argint, sunt cea mai bună soluție accesibilă când vrei accesorii de efect, fără să pară ieftine. Alina și Diana au ales o temă foarte simpatică, stelele, și modele sunt spectaculoase. Eu am purtat modelul Milky Way, dar cel mai mult îmi place Andromeda. Costă 350 lei.

Variante mai ieftine, dar de efect găsiți și la Iheart ConceptStore pe Dacia 76.

În Zara sau Mango sunt accesorii drăguțe la prețuri mici, dar trebuie alese cu grijă ca să nu se vadă că sunt… ieftini. În sensul rău al cuvântului, pentru că există și un sens care ne place: ne rămân bani și pentru altceva.

Sursă prima foto.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply