GANDIM

[Interviu] Cum m-am aruncat in gol

Anca Banita mi-a pus intrebari despre noua etapa din viata mea si mi-a placut enorm sa imi aduc aminte, sa raspund si chiar sa ma intreb eu pe mine cum a fost si cum este. Un interviu despre cat de mult am plans intr-o singura zi, despre bula in care traiam, despre printi pe cai albi si finaluri pe care ni le facem singuri.

Ai cateva sfaturi pentru cei care stau acum la birou si viseaza sa se arunce intr-o zi in gol?

Ii sfatuiesc sa invete mult. Sa nu petreaca fiecare zi de parca ar fi doar un numar intr-un calendar. Sa citeasca, sa faca mai mult decat li se cere, sa munceasca deja ca si cum ar munci pentru ei insisi. Asta e zestrea pe care o vor pastra atunci cand pleaca si incearca altceva: relatiile facute acum, impresiile lasate in urma, cunostintele dobandite. E important ca de acolo de unde pleci oamenii sa te regrete, sa-si doreasca sa mai lucreze cu tine. Si in viitor va conta tot asta: un client multumit e unul care se intoarce la tine si care te recomanda si altora.

Ii mai sfatuiesc sa aiba grija de sanatatea lor, sa bea apa, sa faca sport. Ai un singur corp in viata asta, intretine-l ca sa te simti bine in el cat mai mult timp.

Si nu in ultimul rand: fiti buni. Pentru mine, aceasta mantra a fost cea mai importanta. Vorbiti frumos cu cei din jur, oferiti-le ajutorul, timpul vostru. Suntem suma oamenilor pe care i-am ajutat in viata asta. Veti simti ca aceasta caldura se intoarce la voi, poate chiar inzecit.

Cititi tot aici.

Anca este bloggerita, trainer, PR specialist si initiator “Let’s do it, Romania!”, cea mai mare miscare sociala din Romania.

 

foto: The Bucharest’s

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Steffi
  30/03/2017 at 11:08 AM

  Superb interviul! Parca ma regasesc uneori, printre cuvinte!

 • Reply
  Denisa
  05/04/2017 at 11:27 PM

  Vorbe frumoase si munca facuta din pasiune. Sigur va iesi ceva minunat.

 • Reply
  Ioana
  13/04/2017 at 12:24 PM

  Foarte frumos spus. Aștept cu nerăbdare sa mai scrii, mi-e dor sa te citesc.

 • Leave a Reply