GANDIM

O idee verde si gratuita

In fotografie vedeti ce admiram eu, in timp ce alergam saptamana trecuta pe banda la World Class MegaMall. Anul trecut pe vremea asta, tot cu multa zapada afara, dar nu cu ger asa naprasnic, alergam tot acolo si imi facea placere sa fac poze zilnic, si acolo, dar si in drum spre sala, ca sa pot vedea cum s-a schimbat peisajul in cateva luni, nu doar corpul meu.

 

On my way to the gym. April vs. January. It’s been a while:)

A photo posted by Andreea-Mihaela Retea (@andreearetea) on

Acoperisul de la MegaMall devenise un pic verde, niste furtune udau putina vegetatie orizontala (un fel de muschi) pe care noi, abonatii salii, o puteam fixa in timp de ne pierdeam suflul pe aparate.

Atunci mi-a venit ideea care mi-a revenit acum: fiecare abonat ar putea primi un ghiveci, o planta, pe care trebuie sa vina sa o ude de cateva ori pe saptamana. E o noua motivatie de a veni la sala. Daca tot ai venit sa vezi ce-ti face muscata sau trandafirul, poti sa si inoti un pic sau sa ridici niste greutati. Planta poate sta in aceasta gradina de pe acoperis. Poti primi poze cu ea pe email, daca nu ajungi la sala. Fiecare planta poate avea timeline-ul ei, cat a crescut de cand ai grija de ea si de tine. E un simbol al relatiei tale cu sportul. Si o imagine foarte clara a ceea ce faci tu la sala. Rezultatele nu se vad dupa o saptamana, nici cand uzi o planta, nici cand faci sport. Adopta un arbust.

Alergand ma gandeam la asta, mai ales din plictiseala. Nu ascult muzica atunci cand alerg, imi place sa stau cu gandurile mele, sa admir peisajul, numai ca nu prea aveam ce admira. As fi vrut sa vad o gradina botanica in fata ochilor. Nu stiu daca se poate pune in practica ideea mea, dar mi-ar placea sa cred ca da, se poate.

Un alt gand mi-a trecut prin cap in timp ce visam gradina botanica de pe acoperis: ca ideile nu trebuie date gratuit. Asa e, cand sunt foarte aplicate si adaptate pentru un produs, un brand, deja ideea poate valora mult si nu o dai asa, ca buna ziua. Numai ca nimeni nu mi-a cerut mie sfatul, e doar un gand care mi-ar placea sa devina realitate. Si o idee care nu e pusa in practica sau care e executata prost nu valoreaza nimic. Acum ca o spun, sper ca va fi “furata” de cineva si va valora ceva.

Va urez si voua multa alergare si inspiratie! La multi ani!

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Simona
    10/01/2017 at 5:00 PM

    Foarte frumoasa ideea! Bine ai revenit!

    • Reply
      andressa
      10/01/2017 at 5:39 PM

      Nu mi-a fost usor sa inchei vacanta, iti zic sincer 🙂

  • Reply
    marius
    10/01/2017 at 10:29 PM

    sau , pentru cei ce au nevoie de motivatie mai puternica, sa li se aloce cate o pisica (un caine, un hamster), daca nu vin la sala sa hraneasca animalul..moare, si ei vor primi poze cu chinurile prin care a trecut si li se va livra pisica moarta la usa.

    • Reply
      andressa
      11/01/2017 at 10:35 AM

      Groaznic! :)) Dar o idee chiar interesanta, trebuie sa recunosc!

    Leave a Reply