NE DISTRAM

Cursuri de dans pentru copii la CNDB

Daca aveti copii cu varste intre 6 si 11 ani si locuiti in Bucuresti, va recomand cu toata caldura sa ii duceti la prietenii mei de la CNDB: cursurile de dans contemporan de la Centrul National al Dansului Bucuresti. Desi noi nu avem varsta minima necesara, mergem oricum si ne uitam de pe margine si incercam sa “furam” meserie de la coregraf pentru ca cea mai mare pasiune a fetitei mele este de departe dansul, iar cel contemporan este preferatul ei!

Cursurile pentru copii îi ghidează pe cei mici către principiile de bază ale dansului contemporan. Ele abordează activități de mișcare creative, dezvoltă abilități fizice, ritmice și de coordonare, stimulând luarea de decizii și exprimarea la alt nivel decât cel verbal.

Cursurile încurajează participanții atât spre exprimarea individuală, cât și spre coordonarea și colaborarea cu ceilalți, prin activități de grup, şi sunt construite pentru a facilita înțelegerea principiilor dansului contemporan prin exerciții creative care dezvoltă abilitatea de a comunica, flexibilitatea și coordonarea.

Participantii sunt impartiti in 2 grupe, pentru categoria 6-8 ani si pentru 9-11 ani.  Fiecare grupa va avea cate un curs pe saptamana, timp de 8 saptamani. Cursurile incep pe 17 octombrie, grupa mare, respectiv pe 18 octombrie, grupa cea mica. Ora de incepere a cursului este 17:30.

Taxa pentru oricare dintre cele două module este de 300 lei. Poate fi achitată online pe kompostor.ro sau poate fi achitată și la sală, la începerea cursului – fie integral, la prima oră de curs, fie în două tranșe. În cazul fraților, unul dintre abonamente beneficiază de o reducere de 20%. Prețul unei ședințe individuale este de 50 lei.

Toate întâlnirile se desfășoară la sediul nostru din B-dul Mărășești 80-82 (Sala Stere Popescu).

Înscrieri și detalii la adresa cursuri@cndb.ro sau la telefon 0729 902 506 (Contact: Ana Papadima, Consultant artistic). Detalii despre programele Centrului Național al Dansului găsiți pe www.cndb.ro.

Grabiti-va! Mai sunt doar cateva locuri disponibile in grupe!

Sursa foto: CNDB

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Elena
  15/10/2016 at 3:42 PM

  Pe mine nu m-au lasat la dansuri cand am fost mica, dar eu nu mai ratez momentul acesta pentru puiul meu. La sase ani e cam mica, dar sa vedem cu stam cu scoala in acel moment si daca ii va placea.

 • Reply
  Ioana
  15/10/2016 at 8:00 PM

  Noi mergem la exercitii pentru parinti si copii. E in ceha, asta vrem sa invete asta mic de 3 ani. Nu e cu dans dar e cu miscare pe muzica, cântecele pentru copii. Dansurile pe aici se fac mai târziu dar mai toti stiu un vals o polka din astea, pana la majorat. Vreau sa vin in tara pentru câteva săptămâni dar asta a primăvara si sa găsesc ceva cursuri pentru copii, gen exerciții pe cântecele sau alte activități

 • Leave a Reply