NE DISTRAM

concurs pentru fetele care stiu sa se distreze si le place Placebo

Daca va place sa iesiti cu prietenele si daca vreti sa castigati invitatii la concertul Placebo de pe 6 august, va invit sa participati la concursul meu. Intai vreau sa va spun ceva despre o prietena de care ma leaga amintiri speciale si o afinitate speciala pentru berea “girlish”.

E vorba de Minna, prietena mea din Finlanda, fosta mea colega de cursuri in Polonia, pe vremea cand eram amandoua studente Erasmus, care crede ca am devenit o celebritate in tara pentru ca a vazut ca apar intr-o reclama si in pictoriale. =)) Ea nu intelege ce scriu aici si din poze poti intelege orice! I-am explicat ca nu dau autografe si nici in reality-show-uri nu voi aparea prea curand. Asta daca nu cumva o sa fac la un moment dat octupleti si voi deveni vedeta din “Octessa”, o emisiune de audienta maxima, desigur! Chiar daca nu ne mai vedem, vorbim inca si am senzatia ca timpul nu a trecut deloc pentru noi. In asemenea prietenii, in orice moment ar fi reintalnirea, continui de unde ai ramas.

Amintirile noastre sunt in principal legate de dor de casa si baut bere in stilul studentesc, adica mult si des. Cand eram in Polonia am baut pentru prima oara bere cu suc de fructe. Nici nu ma gandisem pana atunci la varianta de cocktail, dar acolo aproape toate fetele faceau combinatii in club. Astfel berea blonda obisnuita capata nuante superbe si un gust foarte placut. Nu ca nu mi-ar fi placut gustul berii clasice, dar nu e rau sa mai schimbi meniul, nu?

Cand luam la rand barurile impreuna cu prietena mea incercam toate combinatiile posibile. Cu suc de zmeura imi placea cel mai mult, dar si cu mere sau Sprite. Viata de student in strainatate era sublima 🙂 Aveam cursurile devreme si prindeam toate “happy hour”-urile (de atfel asta mi-a dat o inspiratie grozava!) unde invariabil consumam bere. Urma apoi o masa copiasa si destul de nesanatoasa la un fast-food. Oh, the good old days! Minna era neobosita si dupa fiecare petrecere mai voia inca o petrecere. Era atat de vesela incat reusea sa ma faca sa uit sa verific telefonul in asteptarea de SMS-uri de la prietenii din tara.

Am primit de la Redd’s 4 invitatii la concertul Placebo care va avea loc in curand pe Stadionul Iolanda Balas din Bucuresti. Daca doriti sa le primiti, va invit sa imi propuneti combinatii de cocktailuri cu bere Redd’s. Cu piure de fructe, cu gheata sau cu alte bauturi: fiti creative! Voi alege 4 castigatoare dintre cele care propun retete ingenioase si delicioase si le voi anunta numele pe data de 3 august. O sa va rog pe toate cele 4 castigatoare sa imi dati dupa concert poze si sa imi scrieti ce v-a placut cel mai mult la eveniment, iar eu voi publica imaginile si impresiile voastre. Batem palma? Astept retetele!

 

UPDATE:

Dragelor, asa cum ziceam mai sus, astazi anunt castigatoarele celor 4 bilete la concertul Placebo, powered by Redd’s, berea preferata a femeilor care vor sa incerce mereu ceva nou :). Va multumesc tuturor pentru combinatiile neasteptate de cocktail-uri cu Redd’s, sunteti minunate si m-ati facut curioasa sa incerc si eu cateva dintre acestea. Pentru ca am primit atatea comentarii dragute, am hotarat sa trag la sorti castigatorii. Asa ca biletele se duc la cele care au lasat urmatoarele comentarii – Ina, Schiopu Ana Maria, Mihaela si  Diana – felicitari, fetelor si distractie placuta! Veti primi azi un mail de la mine cu mai multe detalii. Si nu uitati: astept poze de la concert si impresii despre acesta.

Pana atunci, zic sa intram in mood-ul de concert 🙂

 

ina 30 July 2012 1:53 pm Edit This

Hmmm… cocktail cu bere recunosc ca nu am incercat decat sus-numitul cu tequila, cocktailuri despre care am aflat ca se numesc submarine :) Asta stiu de la fostii colegi cu care beam pe la teambuildinguri asa ceva. Dar am gasit o reteta, ruseasca se pare, pe care as incerca-o si cu redds:
Yorsh (pronuntat „Iorj”).Ingrediente:

– bere
– vodka (pt ca tot e vorba de rusi)
– lime pentru decor (ca sa arate cocktailul fancy)

Evident este foarte simplu: amesteci berea cu vodka, depinde cat de tare vrei sa iasa. Ornezi cu felii proaspete de lime.

 

Schiopu Ana-Maria 2 August 2012 4:04 pm Edit This

Un cocktail care imbina perfect gustul intre dulce si acru este acela de bere cu lichior de caramel, impreuna cu un strop de portocala. Poate fii denumit “Special needs”. You’ll gonna love it !

 

mihaela 2 August 2012 4:36 pm Edit This

eu cu berea simpla nu ma impac extraordinar, dar redds cranberries as tot bea pentru ca are un ingredient care-mi place maxim: merisoarele.
si daca tot imi plac atat de mult o sa recomand un cocktail cat mai fresh si mai energizant, pentru ca merisoarele sunt pline de vitamine. se ia un pumn de merisoare uscate si se pun in blender cu redds cranberries si cu cateva foi de menta (for extra spice and freshness). se mixeaza separat si niste gheata ca sa se obtina niste ice chips, se pune in pahar si se toarna mixul peste. se poate orna cu foi de menta sau chiar cu niste lime. and thats it! the perfect cocktail to satisfy all ur special needs and sweeten even a bitter concert end.:D

 

diane_bad 27 July 2012 12:39 pm Edit This

Margarita
O cana de zeama de lime + coaja rasa de la vreo 2 lime
o cana si jum de apa
2 linguri de zahar
2 cutii de bere
o jumatate de cana de tequila… sau mai mult :)

Amesteca (eventual intr-o cratita pe foc) zeama de lime cu coaja, apa si zaharul, pana se topeste zaharul.
Si de aici pot sa faci in doua feluri, fie pui limonada asta la racit si apoi o amesteci cu bere, tequila si ceva gheata si faci si smecheria cu paharul ornat cu sare/zahar pe margine si un sfert de lime
fie, dc ai fost prevazatoare si te-ai apucat sa faci asta de cu seara, poti pune cu totul la inghetat si a doua zi spargi gheata si amesteci cat sa se faca granita
Bun-bun, mai ales cand incepi petrecerea mai pe lumina

 

 

You Might Also Like

26 Comments

  • Reply
    Julie
    27/07/2012 at 12:31 PM

    Ei asta da concurs. Lasand la o parte faptul ca Placebo sunt foarte misto, eu personal iubesc cocktail-urile, asa ca am o reteta super pentru tine! Se numeste Gold Velvet si arata cam asa: 1/2 bere de la gheata, 1/2 sampanie frapata si cateva picaturi de suc de ananas proaspat! E absolut demential! Te pup.

  • Reply
    diane_bad
    27/07/2012 at 12:39 PM

    Margarita
    O cana de zeama de lime + coaja rasa de la vreo 2 lime
    o cana si jum de apa
    2 linguri de zahar
    2 cutii de bere
    o jumatate de cana de tequila… sau mai mult 🙂

    Amesteca (eventual intr-o cratita pe foc) zeama de lime cu coaja, apa si zaharul, pana se topeste zaharul.
    Si de aici pot sa faci in doua feluri, fie pui limonada asta la racit si apoi o amesteci cu bere, tequila si ceva gheata si faci si smecheria cu paharul ornat cu sare/zahar pe margine si un sfert de lime
    fie, dc ai fost prevazatoare si te-ai apucat sa faci asta de cu seara, poti pune cu totul la inghetat si a doua zi spargi gheata si amesteci cat sa se faca granita
    Bun-bun, mai ales cand incepi petrecerea mai pe lumina

    • Reply
      andressa
      28/07/2012 at 8:10 AM

      @diane_bad,
      Wow, suna demential! Pe asta vreau sa o incerc neaparat! 😉

  • Reply
    ddunia
    28/07/2012 at 7:38 AM

    Eu nu particip la concurs, dar daca e vorba de bere, trebuie sa spun si eu, deoarece cam beau lichidul asta, dar mai tot timpul indoit cu Mirinda.
    Bere cu Mirinda, excelent, pacat ca acum cand scriu e 9 dimineata. 🙂

  • Reply
    Georgiana Trutescu
    29/07/2012 at 9:40 PM

    Hello, cea mai simpla reteta ar putea fi berea combinata cu un shot de tequila, daca nu ai incercat pana acum. Stiu ca exista la Salitos ceva de genul insa este altceva preparat de tine. Si acum ma gandeam ce gust ar avea berea cu suc de portocale rosii. :))

    PS: multumim pentru concurs!

  • Reply
    Dumitrescu Elena
    30/07/2012 at 9:09 AM

    Ia să vedem un coktail beer mint bomb. Bere rece 150 ml, sirop de mentă 50 ml, suc de lămâie 30 ml, un praf de scorţişoară, o felie de lămâie.

  • Reply
    ina
    30/07/2012 at 1:53 PM

    Hmmm… cocktail cu bere recunosc ca nu am incercat decat sus-numitul cu tequila, cocktailuri despre care am aflat ca se numesc submarine 🙂 Asta stiu de la fostii colegi cu care beam pe la teambuildinguri asa ceva. Dar am gasit o reteta, ruseasca se pare, pe care as incerca-o si cu redds:
    Yorsh (pronuntat „Iorj”).Ingrediente:

    – bere
    – vodka (pt ca tot e vorba de rusi)
    – lime pentru decor (ca sa arate cocktailul fancy)

    Evident este foarte simplu: amesteci berea cu vodka, depinde cat de tare vrei sa iasa. Ornezi cu felii proaspete de lime.

  • Reply
    Cristina_Ioana
    30/07/2012 at 2:53 PM

    Redd’s cu inghetata de fructe! Nu serecomanda pentru cei slabi…de stomac.

  • Reply
    Panduru Iasmina
    30/07/2012 at 3:27 PM

    Stiu o reteta interesanta de punch cu bere !

    Ingrediente:
    – 6 beri blonde (pils) de 0,5 litri (importanti sunt 3 litri de bere in total)
    – 1 litru vodca (luati ceva mai ok; nu va zgarciti sa puneti saniutza sau polar)
    – 2 litri de juice de portocale
    – cuburi de gheata
    – 2,3 lamai taiate felii

    Mod de preparare:
    Puneti intr-un bol cele 6 beri, vodca, cei 2 litri de suc, cuburile de gheata, lamile feliate si amestecati. Punch-ul este gata pentru consum.

    Sper sa incerci reteta, eu am incercat si a iesit genial. Ar fi super sa castig bilet la Placebo,hihihi. Multumim de concurs, iti urez numai bine !!!

  • Reply
    Denisse
    31/07/2012 at 8:22 AM

    Acesta este un cocktail pe care eu il servesc intotdeauna cu placere.
    Asadar, amestecati shot-uri de tequila, rom, triplu sec, vodka, gin (cate un shot din fiecare), apoi adaugati sirop de rodii (as recomanda tot un shot) si gheata pisata.
    Intr-un alt recipient amestecati un suc dulce-acrisor dupa preferinta ( eu folosesc Sprite) sau un sirop dulce-acrisor cu un pahar de bere cu lamaie. Compozitiile se toarna apoi impreuna in pahare, rezultand o infuzie aromata dulce-acrisoara. 🙂

  • Reply
    Adelina Dinu
    31/07/2012 at 9:39 AM

    îți mărturisesc că de când a apărut Redd’s Cranberry am tot băut, asta și pentru că sunt o mare fană a merișoarelor.

    Ei bine într-o zi eram cu o prietenă și voiam să ne colorăm după amiaza după o zi grea de muncă, așa că am combinat cu Redd’s Cranberry puțină votcă la care am adăugat piure de capșuni. Noi am numit experimentul ,,Bloody Redd’s” 🙂 Trebuie să încerci!

    Zi draguță!

  • Reply
    Nedelcu Stefania
    31/07/2012 at 4:36 PM

    As combina Redd’s cu fructul meu preferat, pepene galben

  • Reply
    Marina B
    31/07/2012 at 4:45 PM

    Cocktail cu bere Redd’s:

    – suc de mere
    – inghetata de vanilie
    – menta
    – 2 felii de lamaie
    – bere Redd’s
    – gheata

    Efect Placebo garantat!:D

  • Reply
    Matei Miruna
    31/07/2012 at 6:48 PM

    Redd’s Cranberry + Redd’s Lemon

  • Reply
    malina
    01/08/2012 at 11:17 AM

    as propune suc de rosii + sare si piper + lamaie + bere.

  • Reply
    Delia
    01/08/2012 at 12:21 PM

    În surdina melodiei Special Needs, aş lua un Redd’s rece ca gheaţa şi o felie de lună. Aş turna noaptea în pahar şi aş adauga emoţia pe care o simt atunci când mă gândesc că aş putea să mă aflu în faţa celor de la Placebo.

  • Reply
    Andreeaaaa
    01/08/2012 at 9:06 PM

    Pe plajaa..Redd’s cu gheata, lamaie, si o felie de ananas dupa, perfect pentru vara 🙂

  • Reply
    Schiopu Ana-Maria
    02/08/2012 at 4:04 PM

    Un cocktail care imbina perfect gustul intre dulce si acru este acela de bere cu lichior de caramel, impreuna cu un strop de portocala. Poate fii denumit “Special needs”. You’ll gonna love it !

  • Reply
    Schiopu Ana-Maria
    02/08/2012 at 4:09 PM

    Un cocktail care imbina perfect gustul intre dulce si acru este acela de Redds cu lichior de caramel, impreuna cu un strop de portocala. Hai noroc!

  • Reply
    mihaela
    02/08/2012 at 4:36 PM

    eu cu berea simpla nu ma impac extraordinar, dar redds cranberries as tot bea pentru ca are un ingredient care-mi place maxim: merisoarele.
    si daca tot imi plac atat de mult o sa recomand un cocktail cat mai fresh si mai energizant, pentru ca merisoarele sunt pline de vitamine. se ia un pumn de merisoare uscate si se pun in blender cu redds cranberries si cu cateva foi de menta (for extra spice and freshness). se mixeaza separat si niste gheata ca sa se obtina niste ice chips, se pune in pahar si se toarna mixul peste. se poate orna cu foi de menta sau chiar cu niste lime. and thats it! the perfect cocktail to satisfy all ur special needs and sweeten even a bitter concert end.:D

  • Reply
    Stoica Stefania Carmen
    02/08/2012 at 4:51 PM

    Pentru un cocktail dulce acrisor, as combina Redd’s Cranberry cu suc de grapefruit si suc de piersici si desigur multa gheata! Reteta dupa care m-am inspirat presupunea schnapps de piersici si vodka, insa nu as vrea sa fiu intrebata “Baby, did you forget to take your meds?” 🙂

  • Reply
    Mandy
    02/08/2012 at 7:56 PM

    In combinatie cu Redd’s ar mai merge si sirop de capsuni, lamaie, gheata si tequilaaaaa:D:D:D

  • Reply
    Nori Baldovin
    02/08/2012 at 8:02 PM

    Cocktail: Redd’s + sirop de pepene galben, lichior de ciocolata+ rom, lapte vegetal din nuca de cocos+ miere si un praf de scortisoara pe deasupra…yummy:D:D:D:X

  • Reply
    Lena
    02/08/2012 at 10:06 PM

    Eu sunt mai clasica, asa ca imi place cocktail-ul “Scarlett O’Hara”. Acesta presupune. in original, sa combini whiskey aromat Southern Comfort cu lime si mult suc de merisoare.
    Insa in cazul nostru, se accepta Jagermeister cu lamaie si Redd’s Cranberry sau, daca buzunarele nu tin, direct vodka/tuica cu frunze de menta, busuioc, cateva boabe de piper si niste miere :p
    Daca cocktail-ul autentic e numit dupa Scarlett O’Hara din “Pe aripile vantului” si dupa nuanta de rosu, “scarlet”, atunci celui improvizat i-as zice “Doamna Ruxanda”, ca tot era cam sangeros Alexandru Lapusneanu 🙂

  • Reply
    Cristina
    02/08/2012 at 10:36 PM

    Un cocktail delicios e amestecul de Redd’s cu rom si cu sherry, servit musai in companie atragatoare, ambient placut, plin de culoare si optimism!

  • Reply
    Mihaela Botea
    03/08/2012 at 10:03 AM

    Redd’s Cranberry +Grenadine+ vodka +lime 🙂

  • Leave a Reply