NE DISTRAM

Ne vedem la Bloggers LAN Party XII #BLP12

Cand oamenii simpatici se aduna cu siguranta rad mult. Vorbesc mult. Se joaca. Se intrec. Isi fac poze. Cam asa e si cand se aduna bloggerii. Doar ca ei si scriu despre asta. Eventual fac si niste live-uri pe Facebook si adauga un hashtag.

A douasprezecea oara, ei se vor aduna la unul din cele mai amuzante evenimente de networking: Bloggers LAN Party. Orgnaizat de Toma Nicolau, evenimentul a inceput ca o provocare pentru gameri, dar a evoluat intr-o ocazie ca oameni care lucreaza in digital sau se manifesta in mod special pe social media sa se distreze impreuna, fie ca asta inseamna sa se joace pe computer sau boardgames sau carti sau mima. Evenimentul va avea loc in Impact Hub, pe 26 noiembrie.

Merg si eu si, ca ceilalti inscrisi, am dreptul sa iau un cititor cu mine. Asadar, daca vrei sa vii la acest eveniment inedit, sa ne distram impreuna pe 26 noiembrie si sa ii cunosti si pe ceilalti bloggeri care vin, iata ce trebuie sa faci:

Cum se inscriu cititorii:

 1. Completeaza in bara de search www.bloggerslanparty.ro
 2. Dau click pe casuaa “bloggeri inscrisi” din dreapta paginii
 3. Gasesc profilul bloggerului pe care vor sa il insoteasca si apasa pe “Vreau sa ma inscriu”
 4. Isi vor completa datele
 5. Vor astepta sa fie anuntati daca numele lor a fost tras la sorti – pe 23 noiembrie.

Sper sa ne vedem acolo! Succes!

 

Sursa poza fata la laptop: Shutterstock

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Teodora
  18/11/2016 at 11:59 PM

  Salut… E prima data cand comentez… Imi place mult blogul tau si te urmaresc de cand ai aparut pe coperta unei reviste… Mi-as dori mult sa ne cunoastem… Sa vin cu tine la petrecerea asta frumoasa…

 • Leave a Reply