NE DISTRAM VIDEO

Cand prietena mea si clienta mea lanseaza o piesa eu sunt fericita

Pe Andra o cunosc de 9 ani, dar am impresia ca am crescut impreuna.

Acum 8 ani am fost la nunta ei. Am fost si la botezurile copiilor ei, si la taierea de mot/ ruperea turtei. Am fost la ea acasa. Ii cunosc familia. Ii stiu toate piesele pe de rost. Am vorbit cu ea despre vise, ambitii, muzica, mancare, diete, copii, parinti, incaltaminte incomoda dar frumoasa, munca, sport, machiaj, carti, barbati. Nu stiu daca ne-a scapat ceva.

De cand mi-am dat demisia si lucrez pe cont propriu multi ma intreaba cu ce ma ocup. Iata, primul client despre care ma bucur sa va povestesc. Andra mi-a propus sa lucram impreuna la unele proiecte ale ei. Pe unele nu le stim nici noi inca pentru ca avem ni se pare ca avem posibilitati nelimitate si ne gandim cum sa facem lucruri surprinzatoare si placute, unele care sa imbine talentul ei pentru muzica si pasiunea mea pentru digital. Sunt o norocoasa, lucrez cu una din persoanele mele preferate din lume. 

Am ascultat “Floare de nu-ma-uita” cand era inca in lucru, o voce inregistrata intr-o noapte cand Andra s-a dus la Hahaha Production sa asculte o piesa interesanta, dupa un telefon de la Smiley. Am simtit un gol in stomac cand am auzit refrenul, probabil Andra ar zice ca i s-a facut pielea de gaina. Am fost cucerita la prima auditie, trebuia sa o lanseze. Andra are acest talent de a transmite multa emotie, de a te face sa simti ca iti face o confesiune de cate ori ii asculti un cantec.

Am fost la filmarile videoclipului. A fost o experienta neobisnuita pentru mine, dupa 9 ani de munca la o emisiune live. In loc sa se termine toata desfasurarea de forte in 2 ore, cu pauze de publicitate, Andra a stat vre0 20 de ore pe un platou si a cantat si a dansat desi ingheta in tinute superbe; ba chiar noaptea, la cam 5 grade, cand frigul iti intra pana in oase, iar oboseala ne coplesea deja, a mai stat si in ploaie pentru ultima scena. Literalmente a tremurat de frig. Din moment ce a rezistat, cred ca si la copca poate filma data viitoare, este un Terminator al clipurilor.

Iubesc aceasta piesa. Pentru mine marcheaza si un nou inceput. Este coloana sonora a visului meu.

Astazi la ora 17:00 ea a lansat noul single, “Floare de nu-ma-uita” featuring Dorian. Sper sa va placa si voua si sper sa o ascultati pe repeat. Nu uitati sa va abonati la canalul ei oficial de Youtube pentru a fi primii care afla ce mai lanseaza.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Miruna
  25/10/2016 at 8:27 PM

  Ai fost la filmari? Ce tare era sa fi facut un “behind the scenes” . Next time!

  • Reply
   andressa
   26/10/2016 at 8:29 AM

   Facem mereu “behind the scenes”, urmareste canalul ei de Youtube, sunt publicate unele de la alte clipuri. O sa apara si aceasta. Nu este insa continut pentru blogul meu, daca asta voiai sa spui. Ar fi culmea! :))

 • Reply
  Teodora
  26/10/2016 at 8:18 AM

  How cool is that! Am o profunda admiratie pentru Andra si ma bucur sa aflu ca vei colabora cu ea in continuare.
  P.S. Bineinteles ca ador noul single 😀

  • Reply
   andressa
   26/10/2016 at 8:19 AM

   Si eu am o admiratie profunda pentru ea. Este o persoana foarte autentica si cu principii. Este practic “o ciudata” pentru peisajul in care se afla.

  Leave a Reply