TRAIM

Donez castigurile de la o reclama pentru achizitonarea unui scaun cu rotile

In imagine il puteti vedea pe Zolty Bogata. El se afla in carucior cu rotile pentru ca la 9 luni i s-a administrat un vaccin gresit. I-a venit ideea unei campanii online: roaga mai multi bloggeri sa doneze spatiu pe blogul lor pentru a putea cumpara scaune cu rotile pentru persoane cu dizabilitati grave.

Initiativa lui a avut un raspuns plin de entuziasm: foarte multi s-au aratat dispusi sa publice bannere sau advertoriale pe site-urile lor. Iata o lista actualizata aici.

Ma alatur si eu gastii si ofer un advertorial. Daca cineva isi doreste sa isi promoveze un serviciu sau un produs cu ajutorul blogului meu, va rog sa il contactati pe Zolty. Se liciteaza daca se declara interesati mai multi. Pana acum s-au strans numai 1050 lei. E departe de obiectivul sau, dar eu cred ca pana la sfarsitul anului Zolty va reusi sa cumpere cel putin un scaun.

E superoferta deci, hai cu reclamele!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Miruna
  26/08/2016 at 9:00 PM

  până la sfârșitul anului, cel puțin un scaun? ioi, cât optimism…

  • Reply
   andressa
   26/08/2016 at 9:02 PM

   Poate am informatii gresite, dar eu stiu ca un scaun performant costa in jur de 2000 de euro. Chiar sunt optimista, fara ironii. Cati bani crezi ca putem strange?!?! Doar nu suntem Huffington Post…

 • Reply
  Miruna
  26/08/2016 at 9:12 PM

  …încă! :)))))))

  • Reply
   zoltybogata
   01/09/2016 at 11:27 AM

   Un cărucior electric second este în jur de 5-600 euro, depinde de opțiuni și vechime, ect. Între timp sau mai adunat ceva bani și sper ca în curând să putem oferii primul cărucior electric. Multă sănătate

 • Reply
  zoltybogata
  01/09/2016 at 11:22 AM

  Ms mult pentru promovare și ofertă. Multă sănătate

 • Leave a Reply