TRAIM

Profesioniștii, încotro? Când un român primește recunoaștere la nivel european

Când suntem într-o plină criză de inteligență și educație, avem nevoie de oameni buni mai mult decât de computere. De oameni cu inițiativă, cu viziune, cu spirit de echipă. Unde îi găsim? Peste tot. Întrebarea corectă este cum îi păstrăm?

O știre de azi mi-a atras atenția.

Cătălin Buliga, Directorul de Tehnologie al Vodafone România, a câștigat premiul Mobile Europe & European Communications CTO of the Year Award 2020, categoria Gamechanger. Premiul este oferit de către publicația “Mobile Europe & European Communications”, important reper media la nivel european pentru profesioniștii din domeniul telecomunicațiilor.

Sursa: Forbes.ro 

Milioane de profesioniști au ales emigrarea, iar pandemia ne face mai vulnerabili ca oricând: avem nevoie de o digitalizare urgentă a tuturor sistemelor de stat, de o reinventare a multor servicii și o regândire a modului de viață. Din păcate, din ce în ce mai mulți copii români se nasc în afara granițelor, dovedind că cei care au plecat prind rădăcini departe, deși noi avem nevoie mai mult ca oricând de ei. Odată cu această criză snitară, unii s-au întors: contractele le-au fost suspendate, zborurile le-au fost anulate sau pur și simplu au venit în țară ca să aibă grijă de ai lor, lucrând de la distanță în același timp. Este momentul în care ar trebui să ne gândim cum să facem să îi ținem acasă, să le dăm mai multe motive să rămână.

CTO-ul Vodafone este un profesionist care, prin munca lui, a susținut digitalizare României și ne-a schimbat tuturor viețile, ne dăm seama sau nu. Premiul primit, acordat de un juriu exigent format profesioniști din Europa, arată performanțele remarcabile pe care acesta le-a avut în domeniul tehnologiei, unele dintre ele fiind premiere modiale.


Cătălin Burliga, CTO Vodafone

Să îi mai dăm un premiu că face performanță în România, propun eu. Și lui, dar și celor care încă vor să schimbe calitatea vieții aici sau încă sunt cu gândul la asta, la noi, deși acum trăiesc departe.

Hai că se poate! 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply