GANDIM

Alex Dima, un librar pe care vrei sa il intalnesti

As vrea sa va fac o recomandare astazi: daca sunteti in Bucuresti, de la ora 19:00 va puteti intalni cu Alex Dima in Libraria Bizantina. Intrarea este libera.

Daca vreti sa va adapostiti de ploaie si sa ascultati povesti care va pot inspira sau pune pe ganduri, daca va doriti sa purtati o conversatie interesanta intr-un cadru cald si intim,  daca doriti sa rasfoiti niste carti pentru a gasi un cadou potrivit, mergeti la Libraria Bizantina. Ca “librar pentru o zi“, asa cum este formulata invitatia gazdelor, Alex Dima citeste, povesteste si raspunde la intrebari. Peste 25 de personalitati au mai acceptat aceasta invitatie, printre care Horatiu Malaele, Mircea Cartarescu, Oana Pellea si Cristi Puiu.

Librar-Alex-Dima-web-1-350x560

Demersul vrea sa ne reapropie de cartea tiparita. Nu stiu daca reuseste sa ii (re)aduca in clubul cititorilor pe unii, dar pe cei care deja iubesc lectura este o placere. Iar despre Alex, colegul meu, pot sa zic numai de bine. N-are el insa nevoie de laudele mele, cu siguranta munca lui il recomanda excelent. Mergeti de-l cunoasteti, e un om deosebit.

In Libraria Bizantina, aproape de Piata Unirii, langa Mitropolie, pe strada Bibescu Voda, gasiti si titluri din domeniul teologiei, asa cum poate va asteptati, icoane si vinuri, dar si albume de arta, carti pentru copii, beletristica. Tot acolo puteti sa beti un ceai in liniste si poate sa si cititi. Exista un spatiu minunat pentru asta, o mica ceainarie, un spatiu bine gandit si amenajat de un arhitect. E unul din locurile mele preferate din oras. Incercati-l!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply