GANDIM

Fabulafia, o revista foarte, foarte frumoasa

M-am hotarat ca astazi sa va impartasesc ceva placut privirii. E vorba de o revista ilustrata pentru copii, una deosebita deosebita, o imensa placere sa o rasfoiesti. Fabulafia este, conform retetei publicate pe coperta, “un pahar de dragoste de carti si reviste pentru copii, doua linguri cu varf de imaginatie, cateva boabe de desene bine aromate in talent, un gram de suraj pentru a evita drumurile batatorite, drag de copii cat cuprinde”.

Fabulafia apare din 3 in 3 luni si este ilustrata in principal de membri ai Clubului Ilustratorilor din Romania, iar textele sunt semnate de autori contemporani, dar si de copii, cum ar fi – in numarul septembrie-decembrie 2015 – “Gata cu temele!”, de Maria Pîrvulescu, 10 ani, eleva in clasa a III-a. Este, pe scurt, altfel.

Pentru ca stimuleaza imaginatia (si ocupa mai putin spatiu decat jucariile!), incerc sa ii cumpar cat mai multe  carti si reviste fetitei mele. Am rasfoit cateva publicatii franceze si in timp ce ma documentam ca sa ma abonez la ele, oftand ca nu am ceva asemanator in Romania, cu desene frumoase, povesti originale si jocuri interactive, a aparut… Fabulafia. Se adreseaza copiilor intre 7 si 12 ani, dar poate inspira si copii mai mici, ilustratia este senzationala. Mi-a trimis-o o prietena prin posta cu dedicatia: “Revista preferata a fiului meu, sper sa va placa si voua.” Si da, ne-a placut mult, chiar foarte mult.

Asa ca va las cu niste fotografii gasite pe facebook si recomandarea de a o cauta si voi.

FabulafiaFabulafia

FabulafiaFabulafia

Fabulafia12017525_683787821757921_5773748709031769895_o

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply