TRAIM

asa

Asaaa… Unde ramasesem?

Multi ma tot intreaba ce mai fac, de ce nu mai scriu. Pai, n-am cu ce sa ma laud. Viata merge inainte si uneori nu prea merita povestita. Azi am facut un risotto cu hribi. O nebunie. As fi mancat un risotto bun, bun de ceva timp, dar nu aveam unde. La Gallo Nero, un restaurant la care am fost recemt, am comandat risotto si mi-au dat un orez chior, fara unt, fara parmezan, deloc cremos. O rusine. Merita eliminat bucatarul de la un cooking show. =) Uneori, daca vrei un lucru de calitate, trebuie sa ti-l faci singur. =)) Asa a fost si in cazul asta. Doamne, nu exista pentu mine notiuni ca “prea mult parmezan” sau “prea multe ciuperci”. Amin!

Ce am mai facut? De mancare, diverse. 🙂 Dar am mai facut si altele. Putine merita mentionate.

Am fost la vot duminica. Eu si batranicile din cartier, pe la ora 11, ne indreptam spre sectia de votare. Spre deosebire de ele, eu eram ceva mai sprintena si le depaseam pe trotuar. =)) Cand am ajuns la scoala, in sala unde se vota, mai precis, am dat buletinul si, pentru ca parea nou (chiar e nou, e facut vara asta), doamnele din comisie se tot intrebau intre ele daca pot deja sa votez sau daca e posibil sa nu figurez pe liste cu un buletin atat de proaspat. Cu greu au gasit anul nasterii mele si au exclamat: “Ah, dar nu ati implinit 18 ani de curand!” Ce dragut. I-am implinit acum 10 ani! Credeau ca sunt mult mai mica. Probabil ca acneea e de vina. =))

Am votat cu sentimentul ca sunt absolut uncool. Desi pana acum participarea civica intotdeauan mi s-a parut cool. Totusi mi-am anulat votul pentru senat si la camera deputatilor am votat un reprezentat al unei minoritati fara sanse. Nu mi-am pierdut vremea, dar nici mare smecherie nu am facut. Mai bine citeam ceva.

Cum spuneam, nu am facut ceva remarcabil zilele astea. Dar o sa joc la loto si, daca am noroc, o sa am ce povesti. 🙂

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Cristian
  11/12/2012 at 9:28 PM

  Dar o sa joc la loto si, daca am noroc, o sa am ce povesti. 🙂

  și împărți :-))))

 • Reply
  Cristian
  11/12/2012 at 9:36 PM

  P.S. Zilele astea o să ai ce face remarcabil 🙂

 • Reply
  Alina
  12/12/2012 at 12:18 PM

  Bag la loto de aproape 17 ani si n-am castigat decat o singura data, 30 ron. 🙁 nu prea-s norocoasa!

 • Leave a Reply