Diverse

fair-play si profesionalism

Cand mi s-a propus sa ma angajez in televiziune, acum 5 ani, ma gandeam ca imi trebuie mult noroc, curaj si o asigurare de viata! Sau ca mai bine ma fac imblanzitor de lei, ca ar fi mai putin stresant si periculos. Cel mai mult imi era teama de perisabilitatea produselor media, de faptul ca azi ti-e bine, iar maine poti sa nu mai existi. Dar si de competitivitate inteleasa prost si de un program care exclude din ecuatia viata sociala (cel putin aia offline). Am riscat totusi, nu aveam nimic de pierdut la 23 de ani. Cele mai rele previziuni ale mele nu s-au adeverit. Ma simt in siguranta si sunt in continuare provocata. Cel mai important: rad zilnic, ca si cum m-as vedea cu prietenii, chiar si cand am de rezolvat o situatie de criza. Poate ca am avut noroc, am dat de oameni misto.

Cu toate astea, citesc uneori in presa de situatii ca a Gabrielei Cristea Toader si nu-mi vine sa cred. Ea a fost informata printr-un SMS ca nu va mai continua colaborrea cu Kanal D. Detalii a dat ieri pe Pagina de media. A lucrat 5 ani acolo si au dat-o afara cu un sut in fund. Asta imi aduce aminte de Madalin Ionescu, anuntat prin telefon de Antena 1, in timp ce era in vacanta, acum cativa ani, ca nu mai are loc de munca, desi contractul era in vigoare inca 4 luni din acel moment.

Nici nu conteaza despre ce domeniu vorbim. Poate fi vorba de management la fel de bine cum e vorba de prezentarea unei emisiuni. M-as astepta ca oamenii sa se poarte cu mai mult respect. Mult mai mult respect.

It’s a jungle out there. And we’re all monkeys.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Cristian
    26/08/2012 at 2:01 AM

    Dacă-mi aduc eu bine aminte Mădălin Ionescu călcase strâmb și atunci nu mai mergea să prezinte o emisiune în care le scotea ochii altora. Ce e drept se poate proceda mai elegant, cum au făcut bănuiesc cârcotașii c-o bebelușă acum și mai mulți ani.

  • Leave a Reply