Diverse

Prezent

Stiti cum majoritatea femeilor se gandesc cu nostalgie la vremurile cand erau mai tinere si pielea le era mai intinsa, iar fundul mai ferm? Eu intotdeauna mi-am dorit sa fiu mai in varsta si sa o arat. Imi placea cum aratam in oglinda cand ma intorceam acasa dupa o petrecere, adica o noapte nedormita, cearcane si rimel intins. Paream cu cel putin 5 ani mai i varsta si… Imi placea.

Acum, am 30 de ani si imi traiesc visul. E adevarat ca unii ma flateaza si imi spun ca par mai tanara, dar eu cred ca arat de 30 de ani si imi place la nebunie. Nu regret vremurile cand aveam 20 de ani. Nu numai pentru ca ave acnee atunci =)) ci si pentru ca idealul meu de frumusete este Uma Thurman. La maturitate.

Stiu ca multi prefera prospetimea unei pustoaice de 18 ani. La fel cum unii prefera un spritz de vara… Nu un vin rosu greu. Adica ori esti in target, ori nu esti. =)) Nu pot sa invidiez pustoaicele, oricat de bine ar arata. Poate pentru ca e atat de usor sa arati bine cand esti mica, dar mult mai complicat cu cat trece timpul. E o treaba mai… Sofisticata.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Tudor
  11/06/2014 at 11:27 PM

  Vinul rosu greu este pe la 40…tu ai ajuns la roze Provence 😉

 • Reply
  RoxanaM
  12/06/2014 at 11:59 PM

  E, asta inseamna sa iti accepti varsta, oricare ar fii ea 🙂

 • Reply
  Alexandra
  13/06/2014 at 3:50 PM

  Cred ca e prima data cand aud (citesc) asta, sa iti doresti si sa iti placa sa fii mai in varsta, dar pana la urma ii dau dreptate @RoxaneiM…

 • Leave a Reply